A Windows bejelentkezésnél megjelent egy "Másik felhasználó" fiók az admin fiókom mellett, azt hogyan tudom eltűntetni?
Szerintem egy Windows frissítés hozhatta elő vagy nem tudom, mert egyedül élek.
Zavaró, mert bejelentkezésnél rögtön abba a fiókba akar belépni, onnan át kell váltanom az admin fiókomra és azzal bejelentkezni a jelszavammal...
A gépház-fiókoknál nem jelenik meg, ez valami windows bug ahogy olvasom, nem mindenkinél jön elő. Próbáltam több mindent de nem akar eltűnni, volt aki eltudta tüntetni?
1. win+R > regedit > enter
2. menj a következő kulcsra:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList\
3. nézd meg, hány ilyen kezdetű kulcsot látsz:
S-1-5-21-
4. ha több van, ezek közül az egyik a te profil fiókod (a jobb oldalon tudod beazonosítani, név: ProfileImagePath érték: C:\Users\felhasználó_neved), amihez NE nyúlj hozzá!
5. ha van másik is, azon jobb klikk > exportálás > és mentsd az asztalra "másik_felhasználó" néven, ha ez kész, megint jobb klikk a kulcson és törlés > igen, törlöm
6. indítsd újra a gépet, ha minden jól működik, törölheted az asztalra mentett másik_felhasználó.reg fájlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!