Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért írjaki azt az opera...

Miért írjaki azt az opera böngésző, hogy "az erről a épről szokatlan adatforgalmat észleltünk. Kérjük igazolja magát, hogy ön nem -e egy robot." Miért van ez? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Rákattintottam, hogy "lehetséges okok", és ott fel volt sorolva egy csomó minden, pl.: robotok, malware, rosszindulatú szkript, egyező ip című gép, stb. Mit tegyek? Bajban vagyok? Gond lehet ebből? Miután igaoltam magam ReChapta -val (lehet, hogy sok a helyesírási hiba, bocsi) engedte használni a böngészőt.

2021. szept. 14. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
VPN-t használsz-e?
2021. szept. 14. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Én optikai netet használok, dinamikus IP-címet kapok minden nap és nálam is van e jelenség. Naprakész víruskereső van fent, mindent tartalmazó internet security csomaggal együtt.

Lehet, hogy ebből az IP-tartományból észlelnek valami szokatlan dolgot vagy tömeges kéréseket ami nekem van, nálad is fordulhat elő ilyen.

Mindenesetre vírus szempontjából is nézd át a gépedet, nem tevékenykedik -e valami.

2021. szept. 14. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Véletlenül nincs fent olyan kiegészítő, ami a háttérben megnyitja a linkeket?
2021. szept. 14. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a Google írja ki, nem az Opera, és azért, mert VPN-t használsz, és nagy adatforgalom megy a Google szerverei felé arról a VPN-ről.
2021. szept. 14. 18:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, használok Avast secure line VPN-t. Avast premium védelem van van a gépen. Futtassak teljes vírusvizsgálatot? Köszöm a tanácsokat!
2021. szept. 19. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, kapcsold ki a VPN-t, akkor nem fogja kiírni.
2021. szept. 19. 16:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. szept. 20. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!