Szerintetek ez megbízható oldal?
Figyelt kérdés
getmyacc.com
Csak azt nem értem, ha valahogy elintézik, hogy olcsóbb legyen éppen valamelyik játék akkor miért nem steam kódot kapunk?
Nekem kicsit bűzlik...
2021. szept. 14. 08:39
1/3 anonim válasza:
Büdös nagy átverés.
Olyan szolgáltatást árulnak, ami teljesen ellentétes az általuk hirdetett szolgáltatás platformjának szabályzatával. Ez már eleve kizárja a megbízhatóságot.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2021. szept. 14. 09:05
3/3 anonim válasza:
Már az alapfelállást sem értem. Úgy árulnának játékot hogy küldenek egy Steam felhasználónév/jelszó párost, amivel belépsz? És aztán ha veszel még egy játékot akkor generálnak még egy fiókot? Ennek értelme sincs. Átverés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!