Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ezzel a specializációval el...

Ezzel a specializációval el tudok helyezkedni külföldön?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

BME-re járok üzemmérnöki szakra és idén kell specet választani. Viszont kicsit bajban vagyok, nem tudom mennyire "kapós" külföldön az adott spec. Hálózat és biztonság érdekelne a leginkább:

[link]

Itt találtok róla egy kis leírást. Mit gondoltok? Szerintetek kint ezzel is el lehet helyezkedni? Leginkább UK érdekelne.

2021. szept. 12. 20:50
 1/3 anonim válasza:
100%
Keress rá az általad érdekelt országban az álláshirdetésekre, és megtudod, hogy nagyjából mennyire keresett a szakterület. Annak idején én is így jöttem el külföldre.
2021. szept. 16. 10:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2021. szept. 17. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezzel a hozzáállással nem. Sajnos nem a papírra írt szakmád definícióját kell lengetni, hanem képesnek kell lenned a megszerzett tudással piaci igényeket felmérni és kielégíteni. Képesnek kell lenned megoldásokat szállítani problémákra. Minél nehezebb problémára szállítasz jó arányosan jó minőségű és gyors megoldást (mindenki ezt akarja, de soha semmi nem tökéletes), annál több lesz az értéked a piacon. Ez ilyen egyszerű. Keress problémákat, és tervezz rá megoldást.
2021. szept. 23. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!