Ha nincs kétlépcsös hitelesitesem es más eszközröl hasznalom a facebookot (amin meg sosem jelentkeztek be) akkor is kapok értesítést? (Sms,e-mail)
Azt kapod e-mail, sms-ben, hogy valaki egy idegen eszközről lépett be a tudtod nélkül?
Esetleg te voltál az?
Én voltam az. Nem én voltam.
És azt is ki írják milyen eszközről léptek be a fiókodba.
Azért tudom, mert amikor nagynéném telójából léptem fel facebookra, mert az én telómon nem volt net, amikor otthon wifiről léptem vissza az én telómmal, akkor a facebooktól jött értesítés és sms a messengerembe.
Szinte majdnem a fosás jött rám, azt hittem már, hogy feltörték a facebookomat, aztán utána már, hogy ki írták a helyet, a teló márkáját is és az időpontosságot, így már tudtam miért volt ez és megnyugodtam.
Mikor hagytad el a mobilod?
Ha valaki megtalálja a telódat, nem érdekli, hogy te ki vagy és hogy milyen fotóid vannak. Hanem aki megtalálja a telódat, azaz első dolga, hogy csinál egy gyári visszaállítást, azaz letörlődik a telódról minden adatod, képeid, zenéid, facebook, messenger is.
Max 100-ból csak 20% hogy trollkodna valaki a telódon, aki megtalálja.
A telódon be volt kapcsolva a helymeghatározás?
Esetleg menj el a rendőrségre és jelentsd be.
De! Nehogy azt mondd, hogy ELHAGYTAD a telódat, mert akkor nem foglalkoznak az üggyel, hanem azt mondd, hogy ELLOPTÁK a telódat, csak akkor foglalkozik vele a rendőrség.
Még a 6-os vagyok.
Próbáld meg otthon lakástelefonról, vagy anyud telójáról megcsörgetni a telódat és ha felveszik, akkor mondd meg, hogy köszönöm, hogy megtalálta a telefonom, visszaszeretném kérni és ha hiába csörgetgeted a telódat és full ki van kapcsolva a telód, azaz nem kapcsolható, akkor azonnal irány a rendőrség.
Sikerült valamit intézni?
Meg lett a mobilod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!