Facebookon, hogy lehet olyat beállítani, hogy ne tudjanak ismerősnek jelölni még az ismerősöm ismerősei sem?
Figyelt kérdés
Nagyon zavaró, hogy percenként jelölgetnek, akiket nem szeretnék visszaigazolni. Üzenetet is legalább minden tíz percben írnak olyan emberek akiket még soha nem láttam, nem ismerem őket. Légyszíves segítsetek nekem, hogy lehet letiltani az ismerősnek jelölést az oldalamon azt akarom, hogy senki ne tudjon nekem se privát üzenetet írni, sem pedig jelölni. Előre is köszi a segítséget bunkók kíméljenek!2021. aug. 23. 15:15
1/1 anonim válasza:
Beállítások biztonság jelölés csak én
(lehet nem pont igy van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!