Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az Apple termékek tényleg...

Az Apple termékek tényleg biztonságosabbak ?

Figyelt kérdés
Tényleg nagyobb biztonságban vannak az adatai az embernek egy Iphone és Macbook eszközön mint egy Androidos vagy Windowsos gépen ? Meg ez maga milyen szintű biztonságot jelent ? Az ilyen egyszerűbb hackerek ellen védenek vagy a komolyabb szintű dolgok ellen is , mint az ilyen pegazus ?

2021. aug. 22. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Pegazus ellen semmi nem véd. Egyebekben meg minden rendszer annyira biztonságos, amennyire a használója az.
2021. aug. 22. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
A komolyabb szintű hackerek ellen nincs védelem. Bármelyik rendszer lehet biztoságos ha valaki ért a védelméhez.
2021. aug. 22. 20:40
 3/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
25%

reklaszovegre szukseg van

megse lehet annyi csak a reklamokba hogy "Apple"

ennyi nem eleg, kell korites is

a lenyeg hogy jol tudod e hasznalni, ha igen mindegy mi van rairva

2021. aug. 22. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

max annyival biztonságosabb, hogy kevesebb a third-party szemét előtelepítve (vagy nincs)

de ezt leszámítva semmivel

2021. aug. 22. 20:47
 5/8 Alex Fly ***** válasza:
Semmivel sem biztonságosabb, mint az Android vagy bármely más Linux disztró. És a zárt forrás miatt senki nem tudja, mikor mit is csinál valójában.
2021. aug. 23. 00:49
 6/8 Morzsi007 ***** válasza:
26%

Az iphone-ra nem tudsz telepíteni netről leszedett appokat, csak az appstore-ból, androidra lehet bármilyen torrent oldalról letöltött alkalmazást, legalábbis régen lehetett. Ennek van előnye is meg hátránya is.

12 éve ios felhasználó vagyok, soha nem volt vírusos a telefonom, vagy nem tudtam róla. Nincs, nem is volt vírusírtó app vagy ilyesmi.

Az is igaz, hogy minden feltörhető, talán mivel több korlátozás van az apple termékeknél, így azt nehezebb.

2021. aug. 23. 08:11
 7/8 anonim ***** válasza:

iPhone 10 (a sajátom) heccből feltörtem és hiába az apple id meg egyéb biztonsági hiszti az csak a tolvajok ellen jó a hackerek ellen nem!! Egy 10 éves géppel törtem fel úgy hogy a telefonom mobilbeten a gép wifin vt nem os azonos hálózaton, pár órát vártam míg a mint elmalmozott puff elértem az adataimat anélkül hogy bármi komoly történt volna a telóval, könnyű feltörni úgy ahogy egy Androidos telefont is könnyű feltörni (bár utóbbinál elég hozzáférést kérni és bumm kész)

Az Apple egyébként olyan adatokat nyúlhat le tőled amilyet akar azért mert zárt forráskódú ebből jön valszeg annyira felhasználóbarát és annyira stabil mit a Windows. Ellenben egy linux disztróval vagy Androiddal, megfelelő hardverrel stabil és nem kell foglalkozni vele 6 éven át ha normálisan beállítod (tapasztalatból mondom).

2021. aug. 25. 00:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanis az iOS és a Windows KERESKEDELMI célra készült így nem tesztelt, ezért instabil ,a linux vagy Android meg NEM KERESKEDELMI célra készült így tesztelve van, ezért stabilabb.
2021. aug. 25. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!