Az Apple termékek tényleg biztonságosabbak ?
reklaszovegre szukseg van
megse lehet annyi csak a reklamokba hogy "Apple"
ennyi nem eleg, kell korites is
a lenyeg hogy jol tudod e hasznalni, ha igen mindegy mi van rairva
max annyival biztonságosabb, hogy kevesebb a third-party szemét előtelepítve (vagy nincs)
de ezt leszámítva semmivel
Az iphone-ra nem tudsz telepíteni netről leszedett appokat, csak az appstore-ból, androidra lehet bármilyen torrent oldalról letöltött alkalmazást, legalábbis régen lehetett. Ennek van előnye is meg hátránya is.
12 éve ios felhasználó vagyok, soha nem volt vírusos a telefonom, vagy nem tudtam róla. Nincs, nem is volt vírusírtó app vagy ilyesmi.
Az is igaz, hogy minden feltörhető, talán mivel több korlátozás van az apple termékeknél, így azt nehezebb.
iPhone 10 (a sajátom) heccből feltörtem és hiába az apple id meg egyéb biztonsági hiszti az csak a tolvajok ellen jó a hackerek ellen nem!! Egy 10 éves géppel törtem fel úgy hogy a telefonom mobilbeten a gép wifin vt nem os azonos hálózaton, pár órát vártam míg a mint elmalmozott puff elértem az adataimat anélkül hogy bármi komoly történt volna a telóval, könnyű feltörni úgy ahogy egy Androidos telefont is könnyű feltörni (bár utóbbinál elég hozzáférést kérni és bumm kész)
Az Apple egyébként olyan adatokat nyúlhat le tőled amilyet akar azért mert zárt forráskódú ebből jön valszeg annyira felhasználóbarát és annyira stabil mit a Windows. Ellenben egy linux disztróval vagy Androiddal, megfelelő hardverrel stabil és nem kell foglalkozni vele 6 éven át ha normálisan beállítod (tapasztalatból mondom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!