Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen programot töltsek le...

Milyen programot töltsek le ami letiltja biztosan a vírusos oldalakat?

Figyelt kérdés
Tegnap jött meg a laptopom,és szeretnék rá vigyázni,viszont filmet/sorozatot online nézek,általában onlinefilmek-en vagy sorozatbaráton,és mindkettő vírusos,de nincs szerintem ezen még ilyem blokkoló sem,emiatt tudnátok nekem ajánlani programot,amit ti is használtok? Addig nem is nyitom meg őket.
2021. aug. 12. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Kaspersky. Megéri megvenni, nekem is egy fél milkás laptopomon van, eddig kifogott pár trójait, meg reklámszoftvert, stb. Ameddig egy 100 ezres gépet használtam, addig engem sem érdekelt.
2021. aug. 12. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Brave böngészőt használok és nincs ilyennel gondom. Meg minden úgy ahogy kéne, vírus és reklámok nélkül.
2021. aug. 12. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

Fizess a filmekért / sorozatokért.

Így nem kell vírusoktól aggódnod

2021. aug. 12. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Eset vagy Kaspersky, nekem ezek váltak be a legjobban, az Avast az semmit nem ért
2021. aug. 12. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Avast jó szolgálatot tett úgy 13 évig, még XP alatt szedtem le, amikor benyeltem egy vírust egy osztálytársam pendivejáról. Mindent megfogott, nem volt gond vele, csak idővel elszaporodtak az idegesítő popupjai, kezdetben napi 1 még nem érdekelt, aztán lett belőle 4-6, az már zavart. Amikor tavaly alaplap meghibásodás miatt új gépet építettem és a pár hónapja lejárt Win 7-et 10-re frissítettem, a defenderrel kezdtem, nem volt vele gond. De újabban a munkahelyem ad fizetős Eset Internet Securityt ingyen (ők fizetik), úgyhogy most az van. Eddig nem volt dolga.
2021. aug. 12. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

Ez a fogalom már így önmagában nonszensz hogy "vírusos oldalak".

Vagy ha valaki felvilágosítana engem, hogy egy weboldal mitől lesz "vírusos oldal" akkor kérem ne tartsa magában.

2021. aug. 13. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

#6 onnan, hogy vírust tartalmaz, ami kétféle módon települhet:

- A leggyakoribb, hogy rávesz, hogy töltsd le és indítsd el. Esetleg megfertőz egy legitim letöltést (lásd: transmission esete).

- A böngésző vagy az operációs rendszer hibáját használja ki, hogy magától települjön. Ezért fontos mindig frissíteni!

2021. aug. 13. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!