Mit tegyek ha elfelejtettem a paswordot a gépemhez?
Figyelt kérdés
pontosabban, nem elfelejtettem xD csak sztem szarul írtam be és nem fogadja el _-.-' és nem tudok belépni :/2010. aug. 29. 14:12
1/7 anonim válasza:
Emlékeztető üzenet gondolom nem volt...
Ha nem volt és nem tudod h mi a jelszó akk lehet venni újat...:(
3/7 anonim válasza:
Egyszer nekem is volt ilyen, valahogy úgy csinálták meg, hogy ha van vendég fiók akkor abba belépni, és ott a felhasználói fiókoknál belemész a tiedbe és kikapcsolod a jelszót.. de lehet hogy nem is enged belemenni simán, többet én se tudok.
4/7 A kérdező kommentje:
windows xp :/
2010. aug. 29. 15:47
5/7 anonim válasza:
Belépéskor elvileg kérhetsz jelszóemlékeztetőt, ha adtál meg rá vmit. Ha nem, akkor a hátsó ajtós módszer lesz belőle (csökkentett mód, rendszergazda, aztán onnan kiveszed a jelszavad)
6/7 anonim válasza:
Jelszókérésnél ALT+CTRL+DEL
Felh név: Rendszergazda (Angol Win nél asszem Administrator)
Jelszó ugyanaz
Belépsz és törlöd a sajár fiókodról.
Ha véletlen rosszat írtam keress rá a neten.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. szept. 2. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!