Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért van ez nálam YouTube-on?

Miért van ez nálam YouTube-on?

Figyelt kérdés

Néhány hete észre vettem olyan keresési előzményeket amelyekre én sose kerestem rá. Rögtön jelszót cseréltem, de néha újra bent van egy-egy nem általam keresett videó címe.

Ez nálatok is előfordul?

Nem gyenge jelszóval rendelkezem, szóval nem hiszem, hogy feltörték volna a fiókomat. Emailt sem kaptam, hogy bárki is megpróbálná cserélni a fiókhoz tartozó jelszót.

Mit tegyek, vagy tudtok-e erre megoldást?

2021. aug. 11. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam nem fordult elő o.O
2021. aug. 12. 00:32
 2/4 anonim ***** válasza:
19%

Amúgy nagyon különböző az általad megtekintett videóktól vagy azokkal kapcsolatos? Mert ha utóbbi akkor simán el tudom képzelni, hogy valami algoritmus kereste és pl véletlen rányomtál, aztán valahogy ott maradt mint keresési előzmény.

Esetleg egy kevésbé informatikai B megoldás: Ha telódon van ez a fiók, nem lehet, hogy valaki használta a telódat pl családtag, és az keresett rá?

2021. aug. 12. 06:04
 3/4 anonim válasza:
Jelszó és biztonsági email cím telefonszám csere, újra! Talán valaki használta telefonod rakj rá jelszót!
2021. aug. 13. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jelszó csere is megvolt. Telefonos megerősítéssel való bejelentkezést is bekapcsoltam.

06:04igen, eléggé eltérő témájú, Call of Duty-s fegyverbemutatós videók meg ilyen szarságok, ilyeneket nem nézek.

2021. aug. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!