Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírust kaphatott a számítógépe...

Vírust kaphatott a számítógépem? :s

Figyelt kérdés
Egy hétig nem voltam itthon. Ezalatt hozzá nálamis kevésbé értők használták, és nem tudom mit csináltak vele..de pl a vírusirtót is letörölték:S. Ráraktam az Avastot, de nem műödött..aztán a nod32vel próbálkozok most. Ennél meg nem indul el az ellenőrzés:S Nagyon lassú is gp, gyakran lefagyogat másodpercekre. Vírus lehet?:S ha igen..mi a teendő?És mit csináljk a vírusirtóval h működjön rendesen?
2010. aug. 29. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Vírust is kaphatott.De legalább működik a géped.Ha nem sikerül feltenni a gépre a vírus irtót.Akkor próbálj meg gyors kiírni dolgokat a gépről ha van rajta valami fontos.

Amúgy szerintem nagyon nincs más választásod újra kell tenned a géped.

2010. aug. 29. 13:12
 2/7 teszla ***** válasza:
0%

vigyazz hogy aztán amit felirsz,az is lehet virusos.

Amúgy próbálj cd-röl telepiteni viruskergetöt,esetleg még vannak online keresök is.de a leirtakból Reinstall néz ki :(

2010. aug. 29. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Vannak ilyen ún. rescue CD-k, néhány vírusirtó gyártó készít ilyeneket. Ki kell írni egyet egy tiszta gépről, és a te fertőzött gépeden arról kell boot-olni, és kiirtani a vírusokat. Ha rendszerfájl is oda lesz, azon esetleg segít a javító telepítés.

Kérj valakitől részletesebb segítséget ehhez!

Az operációs rendszered szerintem menthető, legalább is én nem adnám fel a helyedben.

2010. aug. 29. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Rendszer-visszaállítás 1 héttel ezelőtti időpontra
2010. aug. 29. 13:43
 5/7 A kérdező kommentje:
aaa redszervisszaállítást hogy kell?
2010. aug. 29. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

staer > kellkek > rendszereszközök > rendszervisszaállítás

Visszaállítja a programokat, beállításokat, mindent. Onnét szerintem menni fog a vírusírtás.

2010. aug. 29. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Jajjj istenem. Nem kell újratenni!!!!!! A gépet vírusoknál csak az teszi újra aki lusta hogy foglakozzon vele.

SUPERAntiSpyware kell neked. Szedd le frissítsd a definíciókat és teljes vizsgálat. Ha normál módban nem megy akkor csökkentett mód: a gép bekapcsolásakor nyomkodd az F8-at válaszd a csökkentett mód hálózattal lehetőséget frissítsd a definíciókat és teljes vizsglat.

Lehet hogy csökkentett módban lassabban indul el a gép és lassabbb is lesz ha elindult.

2010. aug. 30. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!