Vírust kaphatott a számítógépem? :s
Vírust is kaphatott.De legalább működik a géped.Ha nem sikerül feltenni a gépre a vírus irtót.Akkor próbálj meg gyors kiírni dolgokat a gépről ha van rajta valami fontos.
Amúgy szerintem nagyon nincs más választásod újra kell tenned a géped.
vigyazz hogy aztán amit felirsz,az is lehet virusos.
Amúgy próbálj cd-röl telepiteni viruskergetöt,esetleg még vannak online keresök is.de a leirtakból Reinstall néz ki :(
Vannak ilyen ún. rescue CD-k, néhány vírusirtó gyártó készít ilyeneket. Ki kell írni egyet egy tiszta gépről, és a te fertőzött gépeden arról kell boot-olni, és kiirtani a vírusokat. Ha rendszerfájl is oda lesz, azon esetleg segít a javító telepítés.
Kérj valakitől részletesebb segítséget ehhez!
Az operációs rendszered szerintem menthető, legalább is én nem adnám fel a helyedben.
staer > kellkek > rendszereszközök > rendszervisszaállítás
Visszaállítja a programokat, beállításokat, mindent. Onnét szerintem menni fog a vírusírtás.
Jajjj istenem. Nem kell újratenni!!!!!! A gépet vírusoknál csak az teszi újra aki lusta hogy foglakozzon vele.
SUPERAntiSpyware kell neked. Szedd le frissítsd a definíciókat és teljes vizsgálat. Ha normál módban nem megy akkor csökkentett mód: a gép bekapcsolásakor nyomkodd az F8-at válaszd a csökkentett mód hálózattal lehetőséget frissítsd a definíciókat és teljes vizsglat.
Lehet hogy csökkentett módban lassabban indul el a gép és lassabbb is lesz ha elindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!