Van-e olyan program androidra... keylogger szerű, amivel vissza tudom nézni, amit írtam?
A történet: írtam egy naptár bejegyzést viszonylag hosszút. Google naptár. és a kilépés gomb után már nem tudtam visszahozni.
Kérdés van-e valami megoldás, hogy ezt a szöveget valahogy újra előhozzam?
Keylogger, ami telepítés előttre is képes látni? valami google okosság, ami a karakterleütéseim amúgy rögzítette? Mint a facebook (bár ott sem tudom, hogy előcsalogatható-e)?
akármi?
Visszamenőleg nem képes egy program sem, hiszen nem futott, telepítve sem volt, amikor a korábbi szöveget beírtad, a telefon pedig nem tárolta el a vágólapon (akkor be tudnád illeszteni).
Ha a naptárban nem volt piszkozat funkció (mint az e-mailnél), hogy rögtön elmenti ha abbahagyod az írást 1-2 másodpercre, akkor nem tudod előszedni sehonnan, újra be kell írni.
Én ha ilyen sokat akarnék írni akkor notepad++-t vagy atom.io editort használnék a jövőben.
Én nem tudok olyan programról amit te akarsz - működésüknel fogva elkepzelhetetlen számomra, hogy hogyan lehetséges egy nem elmentett eseményt keresni a memóriában, de bevallom ha tudnék se mondanám meg.
Ne akarj keyloggert se magadnak se másnak.
Egy Calendar trash checket meg egy view&syncet próbálnék meg az elveszett adatok visszahozására.
Leginkább a googleban bízok, mivel a calendar online és több felületen használható, a beírt szöveget azonnal menti, mint a gmail... tehát valahogy visszanyerhető, csak nem tudom ebben segítenek-e... azt hiszem 99.9%, hogy nem ...
Köszönöm a segítséget:) az a két dolog, amit javasolsz, foggalmam sincs hogy hogy kezdjek bele, így bele sem fogok.
Fontos lett volta a megfogalmazás miatt az első, leírt gondolatsorom. de elvesztettem, pedig a kezdőképernyő gomb megnyomása nem szokta eltüntetni ezeket, visszalépéskor még jellemzően meg szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!