Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Értem én, hogy Pegasus, de az...

Értem én, hogy Pegasus, de az Intel Management Engine amúgy nem zavart senkit az elmúlt 8-10 évben?

Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
De ugyanúgy zavart mint a Pegasus. Pontosan ezért tudsz róla!
2021. júl. 27. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon hordtunk intel alaplappal szerelt telefont a zsebünkben az elmúlt 10 évben :D
2021. júl. 27. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

"Értem én"

Nem érted.

2021. júl. 28. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért van pár különbség.

- Az IME eredendően nem egy kiberterrorista szoftver, bár tény, hogy lehet illetéktelen célokra is használni.

- Nem ismert, hogy a magyar állam az IME segítségével ellenzékieket, rendszerkritikus személyeket, vagy akárki mást jogtalanul megfigyelt volna.

- A telefonomban ARM proci van, az asztali gépemben meg AMD.

2021. júl. 28. 08:43
 5/8 A kérdező kommentje:

az AMD (Secure Technology) és a Qualcomm (Secure Processing Unit) is rendelkezik hasonlóan ködösített funckiójú alrendszerrel ;)

de lehet időközben ezek már elavult technológiákká váltak, vagy valaki kilobbizta hogy a Pegasus féle cégekhez follyon a zsé.

2021. júl. 28. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A 4. válaszolónak van egy kérdésem: Mo-on nincsen jogtalan megfigyelés, mert MINDENKIT BÁRMIKOR MEGFIGYELHETNEK, SŐT!!!A LÁKÁSÁT IS ÁTKUTATHATJÁK ANÉLKÜL, HOGY ERRŐL ÉRTESÍTENÉK- AKÁR UTÓLAG IS!!!

EZ A TÖRVÉNY TELJESEN OK!???

Mi az, hogy "NEM ISMERT" a megfigyelés? Azt vártad, hogy majd megírja az állami média, hogy megfigyeltük XY-t?

A TERRORISTÁK megfigyeléséhez kell CSAK AZ IGAZSÁGÜGYI MINISZTER ALÁÍRÁSA. (EZT HELYETTE AZ ÁLLAMTITKÁRA VÉGZI!!!, Milyen édes?)

Magánszemélyek megfigyeléséhez BÍRÓSÁGI ENGEDÉLY KELLENE. ILYEN NINCS EGY SEM!!!

Az a 200-300 Magyar ujságíró, vállalkozó, ügyvéd akit megfigyeltek mind terrorista volt? És ezt ki döntötte el? Ez itt a probléma!

ERRŐL KELLENE BESZÉLNI, NEM A PROCESSZOROKRÓL!!!

Ha nem a Pegazus, akkor figyel téged az összes web honlap, a Windows meg a TESLA.

{Csak halkan jegyzem meg, hogy a III. világháború hibrid háború, amelynek része az informatikai háború, és a hamis hírek terjesztése! Vagyis már elkezdődött a III. világháború, csak még "soft". (Lásd Kínai és Orosz hekkerek támádásai.)

Hát csak figyelj oda, hogy melyik hírt hiszed el és melyiket nem!}

NEM FELEDD', A POLITIKA A TÁJÉKOZATLAN EMBEREK FÉLREVEZETÉSE!

2021. aug. 1. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Mindenki fel van háborodva ezeken a kém szoftvereken de azzal már megint senki se foglalkozik hogy a windows még most is legfrissíti a rendszert akkor is ha le van tiltva neki és mindig elromlik valami tőle. A wifit már megint elrontották, random váltogat ha több lehetősége van. Tudjátok vannak fontosabb dolgok is mint a pegasus és társai.
2021. aug. 3. 00:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyilván a "random válogató WiFi" nyilván sokkal nagyobb probléma, mint hogy lehallgatják azokat akik nincsenek a hazaáruló kormánnyal...
2021. aug. 3. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!