Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez biztonságos? Most akkor...

Ez biztonságos? Most akkor bekapcsoljam vagy ne?

Figyelt kérdés

Star menű/Mindenprogram/Vezérlőpult/Biztonsági központban van az Automatikus frissítések...nah most azt bekapcsoljam vagy ne ? Azt olvastam itt az oldalon,hogy valaki írta ,hogy az a jó ha mind kék,vagyis mind be van kapcsolva...

Csak olyanokat tölt le ami biztonságos ? És csak az xp-hez tartozó frissítéseket ? Mennyire nagy az esélye,hogy bekapok egy vírust....mert,hogy ez eddig soha nem volt bekapcsolva !

Előre köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :)

2010. aug. 28. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak akkor kapcsold be a frissítéseket, ha eredeti a windowsod (de akkor mindenképpen, mert a rendszer biztonsága múlik rajta!) Ha nem eredeti, akkor a Microsoft egy programot tesz a gépedre, ami figyelmeztet, hogy nem eredeti az oprendszer. Kárt nem okoz, csak baromi idegesítő.

És nem, vírus nem jöhet le az atomatikus frissítésekkel.

2010. aug. 28. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
anyámnak eredeti windows van a gépén, mégis ogrézott, hogy nem eredeti ;)
2010. aug. 28. 10:07
 3/6 anonim válasza:

bekapcsolhatod, DE!

arra kapcsold rá, h te töltöd le és te telepíted és mindig egyéni, NE expresst nyomj

az eredeti windows valódi előny nevűről vedd ki a pipát majd utána egyszer felajánlja, h ne kérdezzen erre többet rá. arra nyomj.

ezután is érdemes mindig egyénlieg frissíteni, és nézni a frissítések leírásában, hogy nincs-e benne valami ehhez kapcsolódó dolog. és ezzel így nekem még nem volt sose gondom...

2010. aug. 28. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
10 07-nek: nekem a régebbi gépemen arénázott, pedig megvettem az XP-t! Bementem a Microsoft Magyarországhoz, megnézték a telepítőt (céges volt), elnézést kértek, levették a korlátozást. Havernak a melóhelyen tettek fel tört MS Office 2007-et, állandóan blokkolt. Megvette a licenszest, neki is be kellett menni, mert az előző tört Office miatt feketelistára tették.
2010. aug. 28. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell az Automatikus frissités. Rendszergazdai oldal, Internet Explorer8, Windows Update. Megnézi az ActiveX használatával, milyen frissités kell a gépedre. Egyénire kattints, letölti és telepíti. És csak azt, amit te is akarsz. Profik így szokták frissiteni a Windowst.
2010. aug. 28. 12:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon szépen köszönöm az összes hasznos választ ! Mostmár képben vagyok ! Csak az a gond,hogy a hülye fejemmel bekapcsoltam a frissítést de nem eredeti windows van...és hát nem történt semmi,mert nem frissített de állandóan újra akarta índítani a gépet...

újraíndítottuk ...nem történt semmi,de amikor kiakarom kapcsolni akkor a kikapcsolás gombnál megemlíti a frissítést ...

Ezt hogy tudnám levenni....vagy valami ? Ha vissza állítom a rendszert pl. holnapra a kitörölt elemeket újbol visszapakolja ?

2010. aug. 29. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!