Ez biztonságos? Most akkor bekapcsoljam vagy ne?
Star menű/Mindenprogram/Vezérlőpult/Biztonsági központban van az Automatikus frissítések...nah most azt bekapcsoljam vagy ne ? Azt olvastam itt az oldalon,hogy valaki írta ,hogy az a jó ha mind kék,vagyis mind be van kapcsolva...
Csak olyanokat tölt le ami biztonságos ? És csak az xp-hez tartozó frissítéseket ? Mennyire nagy az esélye,hogy bekapok egy vírust....mert,hogy ez eddig soha nem volt bekapcsolva !
Előre köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :)
Csak akkor kapcsold be a frissítéseket, ha eredeti a windowsod (de akkor mindenképpen, mert a rendszer biztonsága múlik rajta!) Ha nem eredeti, akkor a Microsoft egy programot tesz a gépedre, ami figyelmeztet, hogy nem eredeti az oprendszer. Kárt nem okoz, csak baromi idegesítő.
És nem, vírus nem jöhet le az atomatikus frissítésekkel.
bekapcsolhatod, DE!
arra kapcsold rá, h te töltöd le és te telepíted és mindig egyéni, NE expresst nyomj
az eredeti windows valódi előny nevűről vedd ki a pipát majd utána egyszer felajánlja, h ne kérdezzen erre többet rá. arra nyomj.
ezután is érdemes mindig egyénlieg frissíteni, és nézni a frissítések leírásában, hogy nincs-e benne valami ehhez kapcsolódó dolog. és ezzel így nekem még nem volt sose gondom...
Nagyon-nagyon szépen köszönöm az összes hasznos választ ! Mostmár képben vagyok ! Csak az a gond,hogy a hülye fejemmel bekapcsoltam a frissítést de nem eredeti windows van...és hát nem történt semmi,mert nem frissített de állandóan újra akarta índítani a gépet...
újraíndítottuk ...nem történt semmi,de amikor kiakarom kapcsolni akkor a kikapcsolás gombnál megemlíti a frissítést ...
Ezt hogy tudnám levenni....vagy valami ? Ha vissza állítom a rendszert pl. holnapra a kitörölt elemeket újbol visszapakolja ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!