Hogy lehet mobilnet alapján lekövetni?
ha már nálad van örülj, nem rögzíti az útvonalat.
ha nincs, rendőrség - szolgáltató és ők majd megtalálják.
"Ellopták ... valaki a város másik végén találta meg"
Vagy nagyon kicsi városban laksz, vagy sántít a történet.
Apple készülékekben van egy Lokátor nevű app (gyári). Elérhető böngészőből is gépről. Minden eszközödről kérhetsz pozíciót és jelentheted eltűnt/lopottként. Internet se kell a készüléken, de akkor csak úgy tud jelenteni, hogy másik Apple eszköz közelébe kerül, ami csatlakozva van.
Családba van Android, ha jól tudom ott is lehet pozíciót lekérni böngészőből, csak ha jól tudom ott kell net, de esetedben ez nem probléma.
Mindkét esetben aktuális pozíciót látsz és nem útvonalat, előzményt.
Esetleg valami egészség appban megnézheted hogy tényleg “sétáltak-e” a telefonnal, de hogy hova azt nem”.
Szerintem aki ellopja annak az első dolga hogy kikapcsolja.
Különben még a jellegzetes csengőhang is leleplezi, ha felhívja a tulaj a saját telefonját (más készülékről).
Kikapcsolt készülék pedig nem rögzít semmit.
Köszönöm a válaszokat. Nem sántít a sztori, csak nem minden részét írtam le, mert úgy gondoltam a kérdés szempontjából nem releváns. :(
Android telefonom van amúgy,de nincs rajta egészség app.
Illetve nem is értem, mi értelme manapság mobilt lopni.
Gyári vissza állítás esetén is, korábban használt fiókkal előbb fel kell oldani.
Egy módosított ROM -al lehet ezt androidnál ki kerülni, aminek a feltöltéséhez persze fel kell legyen oldva a bootloader...
Régebbi model esetén ahol nincs még ez, pedig alig ér egy McDonald's menüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!