Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen módon tudható meg a...

Milyen módon tudható meg a hívó fél száma, ha nem küldte meg?

Figyelt kérdés
Valaki rendszeresen hívogat un. "Privát szám"ról, kellene egy app vagy más módszer amivel kideríthetem ki ez.

2021. júl. 10. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges. Vagy vedd fel és kérdezd meg mit akar, vagy ha lehet(nem tudom) tiltsd le úgy ahogy van. Ha meg tényleg egyfolytában zaklat és nem tudod letiltani, akkor jelentsd fel a rendőrségen, ők meg tudják oldani a problémát.
2021. júl. 10. 18:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos pontosan tudom ki csinálja ezt csak bizonyítani szeretném. A rendőrség csak bírói végzés alapján "nyomozhat", egyébként még az e mailben írt életveszélyes fenyegetőzéseit is lesz.rják (majd ha vér folyik...). Ez egy zakkant informatikus aki istennek képzeli magát. De bizonyítanom kéne valamit.
2021. júl. 11. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!