Facebook lenyomozás lehetséges e?
"Annyit tudsz még tenni hogy a profilod teljesen privátra állítod, csak az lásson bármit belőle aki ismerősöd, ezzel is tudsz szűrni."
De akkor hogy menne a több száz lájk a pucsítós képekre? :D A mai nők nagy része már létezni se tudna anélkül. Kell az egójuknak...
..és ezzel mire megy majd a kérdező ha mondjuk az IP-ből kiszedi hogy az illető kiskunborzasztón lakik ahol lakik mondjuk 10-100ezer ember? Mellesleg a legtöbb szolgáltatónál már NAT-olt hálózat van, szóval még csak nem is a valós lokációját fogja mutatni az IP.
Engem is Budapestre lő be IP alapján. Csak 180 kilóméterre vagyok Budapesttől...
Előző leírta a lényeget.
El mondom még egyszer NINCS RÁ LEHETŐSÉG hogy lenyomozd az illetőt.
Ajjj gyerekek, azért írtam az ip címes mókolást, mert a kérdező sejti hogy ki az illető... De így hogy ezt is körbejártad nincs több ötletem.
Honnan szedi a képeket? Ez lehet az egyedüli kapaszkodó, ha nem tőled.
Ez nem “valahol hallottam” volt, max annyi a bűnöm hogy nem naprakész a tudásom ebből. Anno én meg tudtam nézni hogy hova lövi be az enyémet, igaz 7-8 éve de mindegy is. Szerintem írtam mást is ezen kívül.
Képet úgy készíteni másról hogy az nem egyezik bele egy dolog, ilyen van, de ha ezeket valaki közzéteszi a neten, és az nem egy esemény, buli, akármi ahol le van írva hogy ilyen történhet és a részvétellel beleegyezünk akkor az büntethető. Ez fontos. Netről lopott, főleg nyilvános profilból is bajos, de azzal nem csinál a rendőrség semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!