Ha kapok e-mailbe vírust és a vírusírtóm figyelmeztet és infect itemsbe belerakja, amit később én törlök akkor a lombtárból már nem fertőződhet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 22:39
1/5 A kérdező kommentje:
de mihelyst berakja lombtárba onnan is kitörlöm
2010. aug. 24. 22:39
2/5 anonim válasza:
Az infect item-s nem a karantén, csak ő így hívja?
Melyik vírusirtót használod? Én csak az avast!-ban tudok segíteni (bár ott a karantén karantén), de ha jön pár szaki, esetleg nekik segít, ha leírod a vírusirtó nevét.
Ha a karantén, akkor onnan nyugodtan törölheted, véglegesen törli. Ha nem, akkor a lomtárból tudtommal még fertőzhet, tehát odatenni nem jó ötlet.
3/5 A kérdező kommentje:
NOD32 vírusírtóm van, hát igazából úgy vanhogy megkapom az e-mailt egyszerre előjön a vírusíró és akk rákattintok hogy a fertőzött fájl törlése és akk berakja abba a mappába, nembziti hogy pontosan ez a neve, mert már töröltem de vlaalmi ilyesmi volt a neve a mappának
2010. aug. 24. 22:54
4/5 anonim válasza:
Ha a vírusirtód elkapta a vírust, és elrakta, ahova kell, akkor azzal már nem kell foglalkoznod. Nem kell ide-oda rakosgatnod. Ja, és nem "Lombtár" a neve szemétgyüjtőnek, hanem "Lomtár"!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, rendben, hoppá, elnézést, tényleg félreírtam, bocsi:D és köszi mindenkitől a segítséget :) akkor otthagyom ahová rakta:D
2010. aug. 24. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!