Androidon feljött egy furcsa értesítés szerintetek mi lehet és mi miatt ?
Csak valamelyik weboldal számára engedélyezett az értesítések megjelenítése.
(Én például egy ideig így használtam a facebook -ot az alkalmazások nélkül, hogy a böngésző jelezte a különféle dolgokat.)
A Chrome -ban:
Jobb felső sarokban 3 pötty ➡ Beállítások ➡ Webhelybeállítások ➡ Az összes webhely
aztán egyenként törölgeted a gyanús oldalak sütijeit és beállításait.
Vagy ha a (valószínűleg követésre is alkalmas) sütik megléte a készülékeden nem zavar (engem zavarna), akkor a "Webhelybeállítások" alatt az "Értesítések" menüpontban azon oldalak értesítését kikapcsolhatod, amik zavarnak (ami a kérdéses értesítést küldte).
Én személy szerint a fentebbi opciót javaslom (a sütik törlése) és utána a hasonló problémák elkerülése érdekében az ismeretlen (vagy feltehetően gyanús/veszélyes) oldalak inkognitó lapon történő megnyitását, amely esetben az összes inkognitó lap bezárása töröl minden sütit... (Ez nem jelenti azt, hogy hozzáértők ne tudnák visszakövetni a böngészési tevékenységed inkognitó módban böngészés esetén, illetve ettől még a weboldalak is látják az IP címed (is)...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!