Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Anotalk veszélyes? Van okom...

Anotalk veszélyes? Van okom félni?

Figyelt kérdés
A városom nevét árultam el és a korom. Végig olyan "furcsán" írt akivel cseteltem, a félelemről, a rossz emberekről..., és a végén írta h rólam beszélt végig, és hogy félelmetes fegyver az okostelefon és az internet,és Informatikát tanult irta a végén. Bele láthat a telefonomba?
2021. máj. 11. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
45%

Szerinted hány veled egykorú élhet még abban a városban? :)

Nem árt az elővigyázatosság, de ez alapján még nem vagy beazonosítható.

2021. máj. 11. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Oh hány ilyenről hallottam :D

Ismerek egy lányt, aki szintén Anotalkon megismert egy srácot, majd folytatták fb-n a beszélgetést vagy fél-egy éven át, nap mint nap.

A srác beadta, hogy kibernyomozó, de olyan hihetetlen részletességgel, hogy szegény lány nagyon megette 😂

Én az ötödik mondatnál mondtam, hogy ez marhaság, elrabolják, farkasok elől menekül, missziókra jár, társát kivégezték, Interpol-nál dolgozik, másik fiókból ír az új társ hogy elveszítették ezért nem írt 2 hónapja stb stb, de olyan beleéléssel, hogy az egyébként értelmes lány minden szavát megette. Bár ezek után kétséges mennyire értelmes.

Utána küldte az Interpol-os képeket, hogy a sráctól kapta, mivel ő belépett a rendszerbe és a világ minden kameráját feltörte meg nem tudom, akkor mondtam hogy hé, ezt ismerem, ez egy videójátékból van, asszem valamilyen hacker szimulatorból, majd rá is kerestem és bebizonyosodott :D

Ne félj az ilyenekről, nagyon sok selejt van anotalk-on. Ha a személy azt mondja, hogy te miskolci vagy, androidot használsz, 77%-on van a mobilod, chrome-ba vagy belépve és ez az infó mind valid, akkor se gondold túl a dolgot, ezek ip cím alapján mind lekérhetőek.. Semmit sem tud veled kezdeni, hacsak te magad nem mondasz olyat amivel eltalálhatnak hozzád személyesen.

Szóval vannak akik nagyon messze elmerészkednek, tessék óvatosnak lenni, mély még az internet bugyra :)

2021. máj. 11. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan szempontból veszélyes, hogy az ottani hülyéktől kiég az agyad. :)
2021. máj. 12. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi ez a sok anotalk-os kérdés? 😂
2021. máj. 12. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!