Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebookon mik ezek a tevékeny...

Facebookon mik ezek a tevékenységnaplómban?

Figyelt kérdés
Szoktam figyelni a tevékenységnaplómat, és most van benne egy olyan bejegyzés hogy hozzászóltam "anonymus user" bejegyzéséhez, de a bejegyzést nem tudom megnézni, és ma még nem is használtam a Facebookom. Vajon csak rendszerhiba, vagy más is használja a profilom?
2021. máj. 9. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Sokan voltak ezzel így:

[link]

2021. máj. 9. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezek szerint ez egy több mint fél éves "hiba"amit még mindig nem javítottak ki a Fb-nál?

Hozzám pár hete ért el,főleg éjszaka kommentel valaki nevemben ismeretlen magyar oldalakon amit nem tudok megnézni,alig győzöm törölni őket a tevékenységnaplómból mert van amikor percenként 2 hozzászólása is van.Ma éjjel kissé túllőtt az a valaki/valami mert négy kommentje is letiltásra került szabályszegésért amit már el tudtam olvasni és magyarul volt-valami űrkutatási témában de beszólva benne a ruszkiknak.

2021. máj. 27. 19:58
 3/8 anonim válasza:

Nekem is csinálja. KB 1 hete vettem észre, de a tevekenysegnaplóban fél évre visszamenőleg volt ilyen.

Még úgy is, hogy hibernálva volt a fiókom.

1 napig direkt bent voltam, és 10 percenként nézegettem a tevekenysegnaplómat, és egyszer utána csinálta, miután kileptem a naplóból, majd megint vissza.

Pedig állítottam,friss, és nagyon nehéz jelszót, kettős azonosítást, és bejelentkezesi figyelmeztetést, de még az emailokat is visszanéztem, és vírusírtót szereztem telefonra, de senki nem lépett be elvileg.

Gyorsan megnéztem a bejelentkezeseket, sőt még a más oldalaknak megadott engedélyeket, de már azt is mindent kitoroltem.

2021. máj. 29. 12:07
 4/8 anonim válasza:

#2.

Le tudnád írni pontosan, hogy mi volt az a szöveg, amit írt az a valami?

2021. máj. 29. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Éppen csak átfutottam az első néhány mondatát-de valami olyasmi volt benne hogy valami űrállomás(talán a MIR)nem teljesen az oroszoké volt hanem valaki másé is blabla...és ez 4x.Mivel nem tudtam megnézni a teljes szöveget és azt sem milyen témára volt ez a válasza ami a Fb szerint "közösségi alapelvekbe ütközik" és egyben "kéretlen tartalom" is töröltem a fenébe az összeset.
2021. máj. 29. 14:59
 6/8 anonim válasza:

#5 Én akkor paráztam be, mikor kihozta, hogy ismeretlen kommentek voltak, és egyszerre volt ott egy "Anonymus user",és ebből a névből egyből egy hackerre asszociáltam, és alatta egy "Feltört fiók" nevezetű is.

Most pedig elkapott kicsit a félelem, hogy mivan, ha a régebbi nem teljesen ismert linkeket nyitottam meg, (kicsi voltam, és a nem figyeltem) és pl galériát lemásolták. Bevallom, kissé paranoiás lettem tőle, hogy ki mit látott a magánéletemből.

2021. máj. 29. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak azok vannak hogy hozzászólt anonymus user hozzászólásához,hozzászól x.y.(csak magyar emberek)kommentjéhez,válaszol saját maga kommentjére.

Azon csodálkozom hogy viszont neki soha nem válaszolnak vissza,nem lájkolják-mert azt már én is látnám az értesítéseknél és akkor meg tudnám nézni milyen oldalakat olvas stb.

Ez az "anonymus user" megnevezés nálam csak azóta van hogy letiltottam a bulvárlapok fb.kommentjeinek nyomkövetését,azóta a saját hozzászólásaimat sem tudom visszanézni csak a hogy hozzászóltam valamihez,csak akkor látom újra hogy mihez ha van rá valami reakció és megjelenik az értesítéseknél.

Ezért nem értem vajon milyen oldalakra írogat a valaki/valami ha nem látom és csak 2-3 bulvárlap blikk,bors stb.van letiltva,de oda meg ki írogatna éjfél után,percenként 2 kommentet,40-50darabot.Valami unatkozó éjjeliőr hacker?

2021. máj. 29. 15:50
 8/8 anonim válasza:
Próbáljátok meg a Facebookba integrált játékokkal megszakítani a kapcsolatot a beállításokon belül. :) (Pl. Buborék game, Puzzle game stb stb.)
2021. máj. 30. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!