Hogyan tudom eltávolítani a KEYLOGGER programot?
Figyelt kérdés
Fel lett telepítve ez a program a gépre és most nem tudom eltávolítani.. Nem találom sehol...2010. aug. 22. 22:10
1/7 anonim válasza:
Ez egy kémprogram, persze hogy nem tudod eltávolítani. Lopja minden belépési adatodat, a bankszámládtól az msn fiókodig. Szóval a pénz röpül :)
2/7 A kérdező kommentje:
Én raktam fel, szal nem röpül semmi... xD
Csak most nem jövök rá, hogy hogyan szedjem le :D
2010. aug. 23. 11:57
3/7 anonim válasza:
Szia.Probald meg a Malwarebytes Anti-Malware es Spyware terminator parossal.Szerintem ki kelenne vegezniuk a leyloggert.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, ezzel sikerült :D
2010. aug. 23. 16:20
5/7 anonim válasza:
Szia.Elozo vagyok.Az a kerdesem melyik progi segitett es mit talat meg?A Malvarebytes vagy a Spyware Terminator?
6/7 A kérdező kommentje:
A Spyware terminator segített nem tudom h. konkrétan mit taláált, sokmindent am csak lefutattam, töröltem és most jó :D
2010. aug. 23. 17:47
7/7 ernocy válasza:
Marhaság,egyik progi se jó,és egyik sem távolitsa el,szóval ha te telepitetted akkor tartsd lenyomva a Shift+Ctrl+Alt+K,na ekkor megjelenik a Key progi,és a file-ben ott az Uninstall,csak ezzel lehet eltávolitani,a Terminátor kap dolgokat csak ép nem a Keylogger-t,és ha száz ezerszer futtatod a Terminátort vagy bármilyen hasonló progit akkor is ott marad a Keylogger,ezzel nem kell foglalkozni mert vannak átirányitott oldalak ahol adat halászatnak használják a Keyloggert,és bárki hozza férhet az adatidhoz,ha nem értetek valamihez akkor azzal ne foglalkozzatok és ne szóljatok hozza,Danke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!