Ez mi lehetett?
Erről az oldalról
Rendszereink az Ön számítógépes hálózatából érkező, szokatlan forgalmat észleltek. Ez az oldal ellenőrzi, hogy valóban Ön küldi a kéréseket, és nem egy robot. Miért történt ez?
IP-cím: 31.46.247.230
Idő: 2021-04-13T19:20:09Z
Ahogy google-val próbáltam keresni ez jött ki, pedig 19:20 kor nem is használtam semmit.
Áramtalanítanom kellett a routert, mert miután megoldottam a képes játékot és kerestem valamit, ha megint keresni akartam ujra kidobta.
Csak attol tartok pl valaki a wifimre csatlkozva csinalt valamit vagy yilesmi, bár jelszóval van védve, nem is 123456 szerüvel.
Találtam a neten pár ötletet. Részemről inkább foglalkoznék vele. Az egész egy Maleware vírussal kezdődik. Gondolom w10 van az alatt lehet ilyen. Ezzel meg lesz egy kis munkád.
How to Fix 'Our Systems Have Detected Unusual Traffic from Your Computer Network' on Windows 10
Perform a malware scan.
Reboot your network router.
Disable your proxy or VPN.
Disable your LAN's proxy server.
Disable conflicting browser extensions.
Uninstall suspicious programs/ Run the Chrome Cleanup Tool.
Reset your browser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!