Látja Facebookon az ismerősöm hogy a fényképeit néztem?
Figyelt kérdés
Illetve, fordítva, láthatom én valamilyen beállítással ki nézegette a profilomat?2021. ápr. 9. 10:50
1/5 anonim válasza:
Nem, nem látják és te sem láthatod.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy látná.
Akkor tudná meg, ha valamelyiket belikeolod.
3/5 anonim válasza:
Nem látja, mert nem kap róla semmilyen értesítést, csak akkor kap értesítést, ha küldesz egy lájkot, vagy bármilyen reakciót a képére, vagy ha hozzászólsz esetleg.
5/5 anonim válasza:
Szia! Így simán ha csak rá keresel és rá nézel a képeire, arról ő nem fog tudomást szerezni, de ha véletlenül megcsuszik a kezed és egy lájk reakciót küldesz a fotójára, arról viszont menni fog neki az értesítés, hogy lájkoltad a képét.
Vagy még én tudod, hogy tudom még meg, hogy valaki látta a fotómat, onnan, hogy vissza hallom még mástól, hogy ez az illető látta a képemet, hogy beszélt róla másoknak a képemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!