Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vipre vírusirtó szerintetek jó?

Vipre vírusirtó szerintetek jó?

Figyelt kérdés

Avastot akarom le cserélni..

Válaszokat köszi.

2010. aug. 20. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ultrajó, érdemes lecserélni.Egy éve használom(mellette néha lefuttatok pár díjnyertes vírusirtót, és még semelyik nem észlelt vírust).Ez azt jelenti, hogy a VIPRE profi védelmet biztosít gépednek:) Ráadásul a memóriát se zabálja, nem lassítja a gépet.
2010. aug. 20. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Akkor én ugyan ezt elmondom az én verziómmal:

Szerintem ultrajó, érdemes lecserélni.Egy éve használom(mellette néha lefuttatok pár díjnyertes vírusirtót, és még semelyik nem észlelt vírust).Ez azt jelenti, hogy az AVAST profi védelmet biztosít gépednek:) Ráadásul a memóriát se zabálja, nem lassítja a gépet.

Mindenki amit használ az a jó, nem tod meggyőzni, hogy a másik jobb... Mellesleg elmondom, hogy nekem fél évig nem volt vírusírtó a gépemen csak trójai írtókat futtattam, és érdekes nem volt vírusom, szal, hogy is van ez? Jó a reklám akkor jó a termék is, amúgy???

2010. aug. 20. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Jelenleg én is Avastot használok, de próbáltam már több félét - mindig visszatértem rá. Keveset eszik, gyors, és nekem nagyon bejött az 5. Nem éri meg lecserélni, és a tesztek szerint a Vipre nem muzsikál valami jól, Avasttal meg pláne nem egy kategória...

Ha meg vigyázol a nettel - hova mész fel, mit és honnan töltesz le, satöbbi - akkor tulajdonképpen mindegy, milyen vírusírtó van a gépeden.

2010. aug. 20. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Előző:milyen teszt az, ahol azt írják,hogy nem jól muzsikál?:O
2010. aug. 21. 08:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Felraktam és nekem is jó pár cuccot lelt..
2010. aug. 21. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
hát próbáld ki adok ötletet hogyan kérjél próba kulcsot csináljál el Dobható e-mailt ezzel [link]
2010. nov. 21. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
és ha meg tetszett a kor vagy 30 napon ként kérsz egy kulcsot a gyártótól vagy innen egy Őrkős licece *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. nov. 21. 12:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Újságból is tudok kódot szerezni köszi :)
2010. nov. 22. 22:12
 9/9 anonim válasza:
Vipre a legjobb,annál jobb vírusírtót nem talállsz és ezt komolyan mondom!
2011. jún. 28. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!