Vipre vírusirtó szerintetek jó?
Avastot akarom le cserélni..
Válaszokat köszi.
Akkor én ugyan ezt elmondom az én verziómmal:
Szerintem ultrajó, érdemes lecserélni.Egy éve használom(mellette néha lefuttatok pár díjnyertes vírusirtót, és még semelyik nem észlelt vírust).Ez azt jelenti, hogy az AVAST profi védelmet biztosít gépednek:) Ráadásul a memóriát se zabálja, nem lassítja a gépet.
Mindenki amit használ az a jó, nem tod meggyőzni, hogy a másik jobb... Mellesleg elmondom, hogy nekem fél évig nem volt vírusírtó a gépemen csak trójai írtókat futtattam, és érdekes nem volt vírusom, szal, hogy is van ez? Jó a reklám akkor jó a termék is, amúgy???
Jelenleg én is Avastot használok, de próbáltam már több félét - mindig visszatértem rá. Keveset eszik, gyors, és nekem nagyon bejött az 5. Nem éri meg lecserélni, és a tesztek szerint a Vipre nem muzsikál valami jól, Avasttal meg pláne nem egy kategória...
Ha meg vigyázol a nettel - hova mész fel, mit és honnan töltesz le, satöbbi - akkor tulajdonképpen mindegy, milyen vírusírtó van a gépeden.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!