Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » NCoreon miért nem lehet...

NCoreon miért nem lehet paypallal fizetni?

Figyelt kérdés
csak a bankártyás opciót látom, és sajnos nem nagyon bízok a bankártyás fizetésben. főleg úgy hogy amilyen utalós oldalt bead, semmi infót nem találok róla (kek.sh) Remélem valaki tud ebben segíteni, nagyon fontos lenne.

2021. márc. 25. 13:53
 1/9 A kérdező kommentje:
internet problémám volt még (egyetem miatt még októberben) és nem léptem be, ezért tiltva lettem... also, novembertől-januárig egyik fizetős opció se volt elérhető, ígyazért nem akkor foglalkoztam vele.
2021. márc. 25. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Hát mindenképpen jobb, mint az előző, mikor társkeresős hülyeségnek kellett küldeni pénzt hozzá…

Hány hét inaktívitás után korlátozzák a fiokodat?

Mert nem törlik, csak inaktív lesz!

Semmi baj nincs a bankkártyás utalással, de ha ennyire problémás akkor éppen azért van ott az SMS lehetőség!

2021. márc. 25. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ja és persze, csak akkor utalj ha az eredeti ncore.pro oldalról van szó!
2021. márc. 25. 14:00
 4/9 P.O.C. ***** válasza:
53%

Hát itt biztos nem tud segíteni senki. Ez egyedül az üzemeltetőkre tartozik. Gondolom nem éri meg a plusz utána járást nekik egy szűk réteg, aki így fizetne.

Ha annyira félsz a kártyás fizetéstől számos bank biztosít lehetőséget, biztonságos alternatívára. Az OTP -nek pl van Webkártáyja, ami egy virtuális kártya és csak az az összeg él rajta, amit te utalsz rá. Fizetés után semmit nem tud vele tenni az esetleges csaló.

2021. márc. 25. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Én is utalva csináltam, valóban elsőre nem valami bizalomgerjesztő a rendszer de működik.
2021. márc. 25. 14:36
 6/9 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: sajnos SMS-el való fizetés sem elérhető:((

amúgy köszönöm a válaszokaat :D

2021. márc. 25. 15:34
 7/9 A kérdező kommentje:
utolsó: és utána nem vont le összeget? vagy ez hogy van pontosan?
2021. márc. 25. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Kifizettem, megkaptam a kódot, a kódot beírtam a premium részen, elfogadta, kiírta meddig aktív a premiumom.
2021. márc. 25. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan oldalon fizetek, ahol nem akarom megadni a kártyaszámom, akkor többnyire revolut egyszer használatos kártyát használok.

Neked is ezt ajánlom.

Paypal pedig valószínűleg 2 okból nem elérhető

- a küldött pénz 6 hónapig visszaigényelhető, tegyük fel, hogy fél év múlva kitiltanak valamilyen okból, te pedig az előző 6 hónap prémium tagság árát visszaszerzed. (dispute, chargeback..)

- paypal nem anonim, és nevet nem biztos, hogy szívesen adna hozzá az üzemeltető, illetve nagy esély van arra, hogy a paypal limitálja/felfüggeszti a számlájukat, mivel ez nem éppen a leglegálisabb tevékenység..

2021. márc. 27. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!