Nem tudom frissíteni a win10-et és a vírusirtó mintha fent sem lenne a gépen, mintha el lett volna távolítva. Mit csináljak?
Nod32 van fent. Feltűnt, hogy egy ideje már nem ugrott fel a vírusirtó. Most akartam frissíteni az egész win rendszert, de arra is hibát ír ki.
Mi történhetett? A nodot mikor torolni akarom, ezt írja hogy: “ eset service (ekrn). Győzködjön meg arról, hogy megfelelő jogosultsága van rendszerszolgáltatások eltávolításához”
Ha pedig szimplán meg akarom nyitni ezt írja:
“Ecmd.exe elem amelyre ez a parancsikon mutat, megváltozott, vagy máshová helyezték, ezért a parancsikon nem fog megfelelően működni.
Nagyon megköszönném, ha segítenétek!
Na ilyenkor örülök, hogy Linuxot meg Macet használok! :D
A Windows 10 gyári vírusirtója is jó azt mondják. Sőt mostmár elvileg akkor is mehet ha fent másik!
Inkább telepítsd újra!
5 hónapos gép kb. Annyira nem vagyok szaki, azért is gondoltam, hogy írok ide.
Csak fura, hogy “eltűnt” a nod, közbe meg mégse, mert ha újra telepíteném a progit, akkor meg azt jelzi, hogy màr telepítve van. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!