Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit tudok tenni?

Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Oké szóval sziasztok.

Több internetes ismerősöm van,akikkel nincs,nem is volt semmi gond viszont egy éve lett egy olyan ismerősöm aki eléggé megosztott személyiség.

Jó fej,vicces,velem egykórú,tudok róla dolgokat,100%ig biztos vagyok benne hogy ki ő,szóval egyáltalán nem félrevezettet.

De néha rájött az ideg összeomlás.Spammelt,mindenfélét,csúnyán beszélt meghasonló.És hackelt is bizonyos játékokban.

Jött email értesitőm mindkét emailemen(Mindegyikhez külön van Steam fiók) Hogy berpróbáltak lépni helyes jelszóval.

Mindenhol megváltoztattam ahol emlékeztem,de most az iskolai mozanaplómban is ugyanaz az ip akart belépni.

Letiltottam mindenhol,és megváltoztattam a jelszavam is.

Nem küldött linket amire rámentem volna.

Viszont nem tudom mit tehetnék?

Rendőrségre nem akarok menni egyéb okok végett.

Meg van az ip címe,azt esetleg tudom interneten jelenti rendőrségi dolgok nélkül?

2021. márc. 12. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Meg van az ip címe,azt esetleg tudom interneten jelenti rendőrségi dolgok nélkül?"

Nem. Mit vársz egy online bejelentő űrlaptól meg egy random bemondott IP címtől? Ha komoly a dolog, akkor rendőrség, mert ők nyomoznak csak.

Én leépíteném a kapcsolatot, közben futtatnék egy malware keresőt, nincs-e mégis kémprogram a gépen. Majd meggyőződnék hogy minden fontosabb fiókon van-e kétlépcsős hitelesítés meg minden biztonsági beállítás, ami csak lehet. Amíg az e-mail fiókodba bejárhatnak, addig bármilyen azzal regisztrált fiók felett átvehető az irányítás.

2021. márc. 12. 13:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Már letiltottam mindenhol a srácot.Malware keresőt honnan tudnék szedni?

Őszintén nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal.

2021. márc. 12. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Malwarebytes antimalware nevű program például.
2021. márc. 12. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
malwarebytes.com
2021. márc. 12. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!