Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A sportfogadó irodák el...

A sportfogadó irodák el lophatják a feltöltött pénzt?

Figyelt kérdés

Töltöttem fel az unibetre még múlt évben pénzt, majd miután nyertem egy kisebb összeget, tiltották a számlámat azzal az indokkal, hogy németországban élek, német profilom van ezért csak eurót lehetne használni, de én forintba töltöttem fel a pénzem.

Beszéltem live chaten az ügyfélszolgálattal legalább 20 alkalommal. Mindig azt mondják, hogy majd törlik a profilomat és kifizetésre kerül a pénz. DE EZ MÁR 4 HÓNAPJA TART ÉS MÉG MINDIG SEMMI!!!!!! Akárhányszor felveszem velük a kapcsolatot, ugyan ezt mondják. Hová tudok fordulni ezzel kapcsolatban?

2021. febr. 28. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondd nekik hogy amennyiben nem sikerül x időn belül, mondjuk hónap végéig kifizetni, eljárást indítasz ellenük. Ha nem sikerül, tényleg így teszel. Viszont azt hiszem, fél éven belül kell cselekedni, mert utána nem foglalkoznak veled.
2021. febr. 28. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Qui prodest-mondja a latin . Nem az az érdekük.Az ,hogy éjjel-nappal játssz !!!
2021. márc. 1. 06:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendőrség azt mondta ők ebben nem tudnak eljárni. Azt mondták utalják, majd utalni is fogják... Irtam neki live chaten annyit irtak vissza h nyugodtan tegyek úgy.
2021. márc. 1. 18:02
 4/4 anonim válasza:
Ez van, ha kaszinóba mész :D
2022. ápr. 14. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!