Iskolai email címen küldött dolgokat látja a rendszergazda?
Véletlenül az iskolai email címemről küldtem olyat,amit nem onnan kellett volna.
A rendszergazda látja az átáramló információt?
Mert én úgy tudom,hogy mivel az iskolai email továbbítja így megkapják az össze infót.
Mennyire ellenőrzik?
Van esély hogy észreveszik?
"Véletlenül az iskolai email címemről küldtem olyat,amit nem onnan kellett volna."
Ilyesmi előfordul. Én az ügyfeleknek korábban néha "Re: @spam .." válaszokat küldtem. Kellemetlen, de nem a világ vége.
"A rendszergazda látja az átáramló információt?"
Ha rendesen meg van csinálva a rendszer, akkor igen, láthatja (nem figyeli nyilván szemmel, de a küldés ténye naplózva van, a levél meg még ha ki is törlöd a biztonsági mentésben egy ideig meg lehet - feltéve, ha van).
"Mert én úgy tudom,hogy mivel az iskolai email továbbítja így megkapják az össze infót."
Nem hiszem, hogy ez lenne. Szinte kizárt, hogy archiválnak, azt meg teljességgel kizárt, hogy a rendszergazda postafiókjában landolna (vagy bárkiében) az összes fogadott és küldött email - én az első napon állnék fel, az biztos. :-)
"Mennyire ellenőrzik?"
Semennyire.
"Van esély hogy észreveszik?"
Nem sok, és minden nappal egyre kevesebb.
Megj.: ha az iskola Outlook vagy GMail szolgáltatással oldaná meg az iskola levelezését, az azt adminisztráló kiemelt felhasználó természetesen ugyanúgy hozzáfér az összes postafiókhoz, mint a saját megoldások esetén, lévén ez már "vállalati" szolgáltatás, nem kispista privát gmail fiókja.
Köszi a válaszokért!
Asszem azóta már nem paráok annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!