Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az Ipadomon szeretnek uj...

Az Ipadomon szeretnek uj email fiokot megadni, de a jelenlegi jelszavat mar nem tudom. Mikor megvettem beirtam valamit, de azota nem piszkaltam. Lehet valahocs cserelni? mert nem tudok kijelentkezni jelszo nelkul.

Figyelt kérdés
A biztonsagi/feloldo kodomat keri, azt beirom ,de utana csak az email jelszot akarja es nem enged tovabb. Koszi elore is
2021. febr. 4. 15:21
 1/10 anonim ***** válasza:

gondolok az Apple ID-d jelszavát kéri.

így lehet visszaállítani:

[link]

2021. febr. 4. 16:32
 2/10 A kérdező kommentje:

az Apple ID jelszot tudom. az nem gond mert a szuletesi datumom.

a tarsitott email cim jelszavat nem . Probaltam marm mindent amit szoktam,de anno mivel uj eszkoz volt, megadtam egy uj cimet amiit azota se hasznaltam.

2021. febr. 5. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:

na akkor gondolkodjunk.... mit hívsz AppleID-nek?

a jelkódot amit beírsz az iPad feloldásakor? 4 jegyű?

2021. febr. 5. 13:57
 4/10 A kérdező kommentje:

ket jelszo van:

- 4 jegyu feloldo kod, pl feloldja a kepernyot (ezt tudom, mert a szuletesi datumom :) )

- jelszo az emailcimhez (ez hianyzik)

2021. febr. 5. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:

"- 4 jegyu feloldo kod, pl feloldja a kepernyot (ezt tudom, mert a szuletesi datumom :) )"

Ezt rosszul tudtad, ez nem az Apple ID!

"- jelszo az emailcimhez (ez hianyzik)"

Ez az AppleID

A 2. válaszban pedig már megadtam az alábbi linket:

[link]

olvasd el!

2021. febr. 5. 15:20
 6/10 A kérdező kommentje:
sajnos nem segitett, de koszonom a turelmedet
2021. febr. 5. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:

miért nem segített? miért nem sikerül visszaállítani a jelszót? mi a hiba?

a Beállításokban legfelül mit látsz? ott kell lennie appleid-d-nek. ha rákoppintasz akkor a következő lapon a neved alatt látod az appleid emal címét. ennek a címnek a jelszava nincs meg?

2021. febr. 5. 15:31
 8/10 A kérdező kommentje:
igen...annak
2021. febr. 5. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Még ezt a két cikket tudom javasolni:

[link]

[link]

Ha a fenti és ezeknek a segítségével sem tudod visszaállítani a jelszavadat, akkor az Apple ügyfélszolgálatánál lehet kérni telefonos segítséget!

Ingyene és magyar!

06 80 983 435

Még olyan megoldás lehetséges, hogy csinálsz másik AppleID-t.

Ez abban az esetben nem lehtséges ha az fent említett AppleID oldalon a Lokátor menüpontban az iPad keresése bevan kapcsolva. Ebben az esetben az iPad az elfelejtett jelszavú AppleID-hoz van kapcsolva, tehát mindenképpen szükséges lesz kideríteni a jelszót, vagy visszaállítani a fiókot.

Ha nincs az iPad keresése bekapcsolva, akkor számítógép segítségével egy gyári beállítás után lehet új AppleID-t létrehozni.

Viszont az eddigi vásárlásaid amik a jelenlegi AppleiD-hez tartoznak, el fognak veszni.

A legjobb megoldás: hívd fel az Apple ügyfélszolgálatot! Sokkal többet tudnak segíteni mint én.

2021. febr. 5. 15:45
 10/10 A kérdező kommentje:
koszi! Te tuti valami tech guru lehetsz :)
2021. febr. 5. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!