Az Ipadomon szeretnek uj email fiokot megadni, de a jelenlegi jelszavat mar nem tudom. Mikor megvettem beirtam valamit, de azota nem piszkaltam. Lehet valahocs cserelni? mert nem tudok kijelentkezni jelszo nelkul.
az Apple ID jelszot tudom. az nem gond mert a szuletesi datumom.
a tarsitott email cim jelszavat nem . Probaltam marm mindent amit szoktam,de anno mivel uj eszkoz volt, megadtam egy uj cimet amiit azota se hasznaltam.
na akkor gondolkodjunk.... mit hívsz AppleID-nek?
a jelkódot amit beírsz az iPad feloldásakor? 4 jegyű?
ket jelszo van:
- 4 jegyu feloldo kod, pl feloldja a kepernyot (ezt tudom, mert a szuletesi datumom :) )
- jelszo az emailcimhez (ez hianyzik)
"- 4 jegyu feloldo kod, pl feloldja a kepernyot (ezt tudom, mert a szuletesi datumom :) )"
Ezt rosszul tudtad, ez nem az Apple ID!
"- jelszo az emailcimhez (ez hianyzik)"
Ez az AppleID
A 2. válaszban pedig már megadtam az alábbi linket:
olvasd el!
miért nem segített? miért nem sikerül visszaállítani a jelszót? mi a hiba?
a Beállításokban legfelül mit látsz? ott kell lennie appleid-d-nek. ha rákoppintasz akkor a következő lapon a neved alatt látod az appleid emal címét. ennek a címnek a jelszava nincs meg?
Még ezt a két cikket tudom javasolni:
Ha a fenti és ezeknek a segítségével sem tudod visszaállítani a jelszavadat, akkor az Apple ügyfélszolgálatánál lehet kérni telefonos segítséget!
Ingyene és magyar!
06 80 983 435
Még olyan megoldás lehetséges, hogy csinálsz másik AppleID-t.
Ez abban az esetben nem lehtséges ha az fent említett AppleID oldalon a Lokátor menüpontban az iPad keresése bevan kapcsolva. Ebben az esetben az iPad az elfelejtett jelszavú AppleID-hoz van kapcsolva, tehát mindenképpen szükséges lesz kideríteni a jelszót, vagy visszaállítani a fiókot.
Ha nincs az iPad keresése bekapcsolva, akkor számítógép segítségével egy gyári beállítás után lehet új AppleID-t létrehozni.
Viszont az eddigi vásárlásaid amik a jelenlegi AppleiD-hez tartoznak, el fognak veszni.
A legjobb megoldás: hívd fel az Apple ügyfélszolgálatot! Sokkal többet tudnak segíteni mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!