Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez miért volt? Elmagyarázná...

Ez miért volt? Elmagyarázná aki ért hozzá?

Figyelt kérdés
Ez a probléma már meg van oldva. kaptam egy üzenetet egy csomószor arról, hogy nézzem meg, eredeti-e a windowsom. valaki ráment a továbbra, és attól kezdve állandóan elment a háttér, és kiírta, hogy lehet, hogy szoftverkalózkodás áldozatává váltam. a szervízben azt mondták, hogy ez egy olyan program volt, ami kinyírta az op rendszerem.
2010. aug. 14. 11:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Igazából azt szeretném megkérdezni, hogy másnak volt-e ilyen?
2010. aug. 14. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Microsoft frissítés által települ a gépre, célja hogy ellenőrizze a Windows eredetiségét. Ha nem eredeti akkor az történik ami nálad is.
2010. aug. 14. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem eredeti a windowsod. A szervízben pedig (már bocsi) hülyeséget mondtak, mivel ott úgy hülyítik azt, aki nem ért hozzá, ahogy nem szégyellik. Nem nyírja ki az oprendszered, viszont ha kiderül, hogy a szervíz nem eredeti wondowst pakol fel, nekik már bajuk lehet belőle.

A megoldás: frissítések kikapcsolása, eltüntetésben pedig gugli számtalan megoldást felkínál

az egyik: [link]

Amúgy letölthető windows eredetiság hack is, nem tudom, mennyire működik (eredeti xp-t megvettem, 7-re már nem ruháznék be)

2010. aug. 14. 12:30
 4/5 anonim válasza:

Hello!

Ezt valóban azért írta ki mert frissitetted és tovább mentél...DE van a neten számtalan Crack, amivel megoldható a probléma!

Én Win7-et használok "eredetit" minap dobta ki nekem is, hogy nem eredeti de volt crack-em és megoldódott a probléma azóta minden király!! Amúgy meg ajánlom mindenkinek a Windows 7 Ultimatum.ot igen jóóóóóó!!

2010. aug. 19. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát.... Ha windows xp-d van akor ez a megoldás jó lehet:

http://www.youtube.com/watch?v=8ynWjHF8Jhg

2010. aug. 19. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!