A hook. Dll-t gyanúsnak találta egy antispyware. Kivettem a system32 mappából. Azóta minden bekapcsoláskor kiírja, hogy "Hook Load Failed". Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az az érdekes, hogy az új helyén már nem találja gyanúsnak az újabb víruskeresés. Vissza merjem tenni a helyére? A mérete 110 592. Része ez vajon az XP-nek? Úgy értem, szűz telepítéskor már ott van a rendszerfájlok között?2010. aug. 14. 09:00
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
meg kell keresni hogy milyen program követeli a hiányzó fájlt és azt is törölni kell.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó, de hogy keressem meg? Nem ír ki mást, csak hogy failed...
2010. aug. 14. 10:14
4/6 anonim válasza:
Indíts el az "msconfig" programot, és nézd meg, hogy az automatikus indítás fül alatt milyen programokat sorol fel. Ha valamelyik gyanús, akkor szedd ki. Valószínűleg a hook.dll egy spyware program része volt, és most hiányolja indulásnál.
Egy alapos víruskeresés is hasznos lehet.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen rájöttem a megoldásra. Megtaláltam az msconfig-ban azt a sort, ami elindította, és kivettem előle a pipát. Azóta nincs gond. Nem vírus! Az egeret kicseréltem egy másikra, de a régihez tartozó progi fennmaradt a gépen. Ennyi.
2010. aug. 31. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!