Ha töröltem magam myvipról, akkor látják az IP-címem?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 12:51
1/22 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy ha kaptam egy levelet,amit elolvastam,de nem válaszoltam,utána töröltem magam,akkor az akinek elolvastam a levelét láthatja az IP címem,valamint tudhatja a személyiségem?
2010. aug. 13. 12:58
2/22 anonim válasza:
Én látom a "személyiséged" és rossz hírem van...
3/22 A kérdező kommentje:
Ezt,hogy érted?
2010. aug. 13. 13:01
4/22 A kérdező kommentje:
Valaki zaklat,levélbe,kéreget tőlem mindent,és nem szeretném,hogy megtaláljon!
2010. aug. 13. 13:04
5/22 anonim válasza:
Ha nem profi hacker és nem szeretne 2-8 évig csücsülni, akkor nem nyomozhat le.
6/22 A kérdező kommentje:
És hogyha mondjuk az?
2010. aug. 13. 13:14
7/22 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a gyors választ!
2010. aug. 13. 13:17
8/22 anonim válasza:
Ó de buta vagy. Beetettek valamivel és megijedtél és rögtön törölted magad. Semmit nem tehet veled csak rád akart ijeszteni. Egyébként megtudhatjuk, hogy mi volt a levélben?
9/22 A kérdező kommentje:
Zaklatás,a részleteket hagyjuk.De légyszi a kérdésre:így meglehet nézni a az IP címemet?
2010. aug. 13. 13:24
10/22 anonim válasza:
IP-t bárki lenyomozhatja, de IP alapján lakhelyet (mármint pontos cím, városig bárki eljuthat) csak hatósági engedéllyel lehet. Msákülönben illegális, és ültetnek érte. 2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!