Miért "véletlenül" eltűnnek a screenshotok az androidos mobiltelefonról? Eltűnt pár fontos screenshot amit készítettem, miért? Ki érti ezt?
Először is: nem, nincsen vírus a telefonomon.
Körülbelül egy jó fél éve észrevettem hogy folyamatosan eltűnik néhány screenshot a telefonomról.
Én nem törlöm ki, de sehol nem található meg.
Tisztán emlékszem hogy készítettem, el is mentette a telefon, volt amit még másnak is tovább küldtem tehát nem vagyok demens sem 😃😃😃
Ami a legérdekesebb hogy csak és kizárólag screenshotok (képernyő felvételek)
tűnnek el.
Saját fotózott képek, a galériából letöltések, dokumentumok semmi más egyetlen egy sem tűnik el.
Ami még érdekesebbé teszi az egész helyzetet, hogy kizárólag olyan screenshotok tűnnek el a telefonomról amik igen csak fontosak számomra.
Ami nem annyira fontos, az SOHA nem tűnik el, pl.:
A recept screenshot a sütiről, a fogászat nyitvatartási ideje, a multivitamin képe amit meg kell majd vennem a drogériában, stb...
Na ezek nem tűnnek el.
Fontos, komoly screenshotok pedig rendre tűnnek el.
Android 9-es rendszerű telefonom van.
Járt már valaki így rajtam kívül?
Ugye nem arról van szó hogy valaki esetleg valahogy belemegy távolról a telefonomba és törölget?!
Fizikailag senki nem fér hozzá írisz védelemmel ellátott mobil. Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
Bár régi a kérdés:
Amennyiben van automatikus mentésed a netre, a beállításokban van lehetőség arra, hogy a felmentés után törölje a helyi fájlt. Ha ez van beállítva, akkor a fiókod (pl. google drive) automatikusan törli a képekeket a felmentés után. A neten fenmmaradnak, csak a gép memóriájából tűnik el helyspórolás miatt. A "screenshoot" mappája be van (legalábbis úgy gondolom)erre beállítva. nézd meg a fiók beállításoknál, milyen mappák vannak jelölve.
Szerintem ezt ember csinálhatja nem egy robot ha igaz..
Nagyon érdekesen válogat a ,, vírus,, a képeim között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!