Mit tegyek ilyenkor?
Ha az e: meghajtód a CD, akkor a géped nem fertőződhetett meg, mert az avast időben elkapta. Lehet nem is vírusos egyébként csak téves riasztás. Ilyen is gyakran van.
Ha a cd fertőzött, akkor onnan nem fogod nyilván leírtani. Max ha lemásolod gépre a tartalmát, ott már tud dolgozni rajta a vírusirtó. De elég lehet az is, hogy megnyitod a CD tartalmát valami fájlkezelőben és megkereset a setup.exe-t ha egy telepítő cd-ről van szó és elindítod. Ha fertőzött az is, akkor azt is lefüleli az avast, ha meg nem fertőzött (csak az autorun.exe volt az) akkor meg nyugodtan telepítheted...
igen az e meghajtóm a cd, a kereső végzett csak egy temp fájl volt fertőzött szóval tényleg a cd-n van ez a nyavalya lehet akkor majd megpróbálom telepíteni csak mivel ilyennel még nem találkoztam megijedtem
am köszi a választ
hát tényleg nem a legújabb avast van majd leszedem
am telepítettem progit szóval rányomtam a nincs műveletre felraktam usb drivert és kész nem jött át vírus a cd-ről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!