Mi az a heur:trojan?
Mindig visszajön a gépemre, a kaszpi jelez, letörlöm, de hiába, másnapra visszajön.
Esetleg újrarakjam? Windows Vista van rajta, nem tudom, hogy számít-e.
Egyebkent a heur:trojan az valoszinuleg false positive, azaz tevesen nez valamit trojainak. A 'heur' a heurisztikus keresesre utal, azaz nem tudta konkretan beazonositani hogy mi az, csak ugy nez ki mint a trojaiak szoktak kinezni, hasonloan viselkedik. Vagy valami 0-perces trojairol van szo, vagy a Kaspersky siman mellelott pl. egy crackelt jatek miatt.
Mindamellett, ezt a gepet semmikepp ne engedd a netre, mert megeszik a virusok par het vagy inkabb nap alatt. Mar az utodja se tamogatott (Win7), ha maga a gep nem birna el egy W10-et, akkor inkabb szerezz be uj gepet, akar hasznaltan is.
Talán a win 8.1-et viszi, nem próbáltam, meg hát nem is próbáltam nagyon újrarakni.
De itt a PC adatai:
Intel Core E8400 2x3,0GHz
160GB HDD
Intel HD graphics
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!