Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem tudom beállítani a DHCP-t...

Nem tudom beállítani a DHCP-t Xiaomi redmi 8 t-n. Így IP címet sem tudok neki adni. Valakinek ötlet??

Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 19:14
 1/5 jokyman15 ***** válasza:

Mit állítottál el rajta? A telefon alapból DHCP-n van. Azzal neked semmi dolgod. Random kap a tartományból IpCímet. Minek akarsz te neki állítani?

Most vagy nem érted a DHCP lényegét, vagy rosszul tetted fel a kérdést.

2020. nov. 13. 00:31
 2/5 Alex Fly ***** válasza:
Hány eszközt akarsz ráakasztani arra a szerkezetre? Nem lenne egyszerűbb azoknak fix címet adni a tartományból?
2020. nov. 13. 00:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Router osztja a netet, amin kivan kapcsolva a DHCP. Ergó fix Ip cimekkel mennek az eszközök. S a fix Ip-t szeretném beállítani, az az 192.168.0.111 Csakhogy nemtalálom benne ezt a leehetőséget, míg más androidos eszközökbe megvan.
2020. nov. 14. 07:05
 4/5 Alex Fly ***** válasza:
Na akkor éppen hogy nem kell neked a DHCP. Ha a rendszerben nincs ilyen opció, akkor a legegyszerűbb, ha veltelepíted a Kostya Vasilyev-féle Wifi Manager appot és ott a csatlakozásnál be tudod állítani a kívánt címet. Azaz biztosan van kismillió ilyen app, de konkrétan ezt ismerem.
2020. nov. 14. 07:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Hogy kell-e nekem a DHCP annak az eldöntését hagyd rám ;)De azért köszi :)
2020. nov. 14. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!