Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírus ez? (bővebben lent)

Milyen vírus ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egyik haverom kért meg, hogy segítsek neki a vírust leirtani a gépéről, mert neki nincs vírusirtója (elmagyaráztam neki, hogy kell), akármilyen vírusirtót akartam felrakni, nem engedte. (nod32, avast, avg) Amit sikerült felrakni (Ad-Aware Internet Security) az nem talált fenyegetettséget. A vírus nem engedi behozni egy vírusirtó oldalt sem (nod32.hu, avg.hu, avast.hu).

Mit tanácsoltok? Hogyan orvosoljuk a probémát?

2010. aug. 9. 20:11
 1/6 anonim válasza:
Rakjátok urja a gépet Windows telepitő cd-vel, ha akkor sm jo, akk baszhatod a gépet.....
2010. aug. 9. 20:17
 2/6 stell-1 ***** válasza:

Üdv:

Csökkentet módban a hálózattal--Malwarebytes.Olvasd át a kémprogramok eltávolítását is.

[link]

2010. aug. 9. 20:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Rendben van, megpróbálom megnézni neki. De nem tudok most CD-t írni, félek, hogy USB-n megfertőz és nem biztos, hogy behozza az oldalt a gépe. :/

Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

Más ötlet? Újrarakni remélem nem kell neki. :(

2010. aug. 9. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Microsoft security essentials próbáltad már rá tenni ?
2010. aug. 10. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
[link] töltsd le a 30 napos próba verzió ki írtja szerintem, én is ilyet használok csak nekem nem 30 napos verzió van .
2010. aug. 10. 16:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget, úgy látszik, megoldódott a probléma! :D

Leszedtem az MBAM-ot és a Microsoft Kártevő Eltávolítóját XP-re, újraindítottam csökkentett módban parancssorral, lefuttattam a Kártevő Eltávolítót, az 1 elemet talált, egy férget, meg utána az MBAM-ot is lefuttattam, az talált a registryben egy problémás elemet, kitörölte, újraindultunk, felraktam a comodo tűzfalát tanuló üzemmóddal, az avastot.

Szerintetek így rendben van akkor? A tűzfalban az lenne a lényeg, hogy egyszerűen tudják kezelni.

2010. aug. 10. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!