Hogyan lehetne még későbbre halasztani a Windows Frissítést? Sürgős!!!
Van egy Win10-es gépem amin elérhető már rég óta egy frissítés, és most beütemeztem (reggel) hogy ma este induljon újra de most kiírta hogy indítsam újra (vagy újraindul 13:35-kor) és csak 3 lehetőség volt:
Várjon 1 órát
Ok
Újraindítás most
Rányomtam hogy várjon egy órát mert most nem érek rá de lehet hogy 1 óra mulva sem érek rá mit csináljak?
Szerintem te nem kerestél rá semmire.
Meg amúgy is ha belemész a rendszerbe frissítés menü alá (angolul: Windows Update), kivágja a szemed a "frissítések szüneltetése 7napig" felirat... de semmi gáz.
Meg vannak olyan frissítések, amt a Windows erőből letol a torkodon, és arra nincs gomb, hogy nem akarod. Ilyenek a kritikus biztonsági frissek. Vagy a verzió upgrade is.
pl:
"Meg vannak olyan frissítések, amt a Windows erőből letol a torkodon, és arra nincs gomb, hogy nem akarod"
Ez pont ilyen frissítés. Nem gondoltam hogy szüneteltetni kell mert azt hittem még támogatják pár évig ezt a verziót ami valószínűleg így is van.
De mégiscsak "erőből letolta a torkomon" ezt a frissítést a 2004-es verzióra.
És már hiába szüneteltetném, mert már le van töltve, telepítve, csak újra kell indítani a frissítés befejezéséhez.
Ja és most volt időm, már újraindítottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!