Ez tényleg teljesen ingyenes vpn? Létezik teljesen ingyenes vpn?
Eddig csak shareware vpn-ekről tudtam, tehát egy idő után fizetős. Létezik örökre ingyenes vpn szolgáltatás?
Találtam egy ilyet:
Azt írták valahol, hogy teljesen ingyenes. Ezt meg tudja vki erősíteni, vagy kizárni?
Bármelyik megbízható forrásból való ingyenes vpn érdekel, ha tud vki. Köszi.
Szerintem nem léteznek ingyenes szolgáltatások, így vagy úgy meg kell érje az üzemeltetőnek a szerverpark fenntartása, mint a Gmail vagy a Google kereső, ott is "ingyenesek" a szolgáltatások, viszont az adataidat és keresési előzményeidet el tudják adni/fel tudják használni, különböző piackutatás vagy reklámozási stratégiával foglalkozó cégek számára.
Mivel a teljes internetes forgalmad átmegy a VPN relay-en így nagy az esély, hogy az adataiddal, böngészési előzményeiddel fizetsz, de ez csak az én véleményem.
Értelek, de engem az érdekel, hogy pénzt konkrétan amire egyáltalán soha, utólag se kell fizetnem, ilyen vpn létezik-e?
Az engem nem izgat, hogy plusz funkciókért, kell-e fizetni, ha az alap funkciók örökké ingyenesek.
(Az viszont már számomra nem passzol, ha pl 3 hónap után az egész fizetőssé válik.)
Hiába a chapta. Kizárólag sms-ben engedi. De, látom, nem hiszel nekem.
Előző előtti, kérlek, adj meg ilyeneket, épp erre várok. Előre is köszi.
esetleg talán nem torról kéne felmenni oda vagy idk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!