Hogy tudnám megváltoztatni? (Wattpad)
Sajnálatos módon én is belekerültem a wattpados adatsértésbe, és ezért meg akartam változtatni a jelszavam, azonban nem emlékszem a régire. Megpróbáltam emaillel új jelszót kérni, de az adatoknál láttam, hogy regisztrációkor sikeresen elírtam az email címem (kimaradt egy pont). Ennek a megváltoztatásához is szükség van a jelszóra.
Belépni be tudok, hála istennek annó összekapcsoltam a facebookommal, de félek, hogy az adatsértés miatt ellopják az adataim, fiókom stb...
Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mit tudnék tenni?
1-es: köszi
2-es: tényleg? és ez csak wattpadnál van így?
Nem, a gmail alapból így működik (ezért pl nem is hozhatsz létre email címet ugyanazzal a névvel, egy pont különbséggel). Erre én is úgy jöttem rá, h vmelyik oldal, ahova regisztráltam, "kiszedte" a pontot az email címemből, és először azt hittem, én írtam el (már nem tudom, h ez a wattpad volt-e).
Szóval próbáld meg az új jelszó kérést, elvileg működnie kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!