Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudnám megváltoztatni?...

Hogy tudnám megváltoztatni? (Wattpad)

Figyelt kérdés

Sajnálatos módon én is belekerültem a wattpados adatsértésbe, és ezért meg akartam változtatni a jelszavam, azonban nem emlékszem a régire. Megpróbáltam emaillel új jelszót kérni, de az adatoknál láttam, hogy regisztrációkor sikeresen elírtam az email címem (kimaradt egy pont). Ennek a megváltoztatásához is szükség van a jelszóra.

Belépni be tudok, hála istennek annó összekapcsoltam a facebookommal, de félek, hogy az adatsértés miatt ellopják az adataim, fiókom stb...

Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mit tudnék tenni?

2020. júl. 24. 11:39
 1/5 anonim válasza:
100%
Én írnék a Wattpadnak és kérném, hogy egy ponttal toldják ki az email címemet
2020. júl. 24. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha gmail-es a címed, nem számít, ponttal és pont nélkül is ugyanoda küldi.
2020. júl. 24. 16:18
 3/5 A kérdező kommentje:

1-es: köszi

2-es: tényleg? és ez csak wattpadnál van így?

2020. júl. 25. 06:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a gmail alapból így működik (ezért pl nem is hozhatsz létre email címet ugyanazzal a névvel, egy pont különbséggel). Erre én is úgy jöttem rá, h vmelyik oldal, ahova regisztráltam, "kiszedte" a pontot az email címemből, és először azt hittem, én írtam el (már nem tudom, h ez a wattpad volt-e).

Szóval próbáld meg az új jelszó kérést, elvileg működnie kéne.

[link]

2020. júl. 25. 17:08
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm, azóta sikerült megcsinálnom 😌
2020. júl. 26. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!