Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Honnan került a haver számítóg...

Honnan került a haver számítógépére fizetős, teljes körű védelem mellett ez a trójai?!

Figyelt kérdés

Havernak akadozott a laptopja, időnként fagyott is, valódi fizetős (nem crack) Eset Smart Security van a gépén. Csak a Malwarbytes Free ismerte fel és szedte le. Nem hamis riasztás volt.

[link]

2010. aug. 2. 21:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
22 30: Nagyon köszönöm, így fogom beállítani a jogosultságot, most pipa rám, pedig nem én töltöttem le IE8-al valamit (azt ezerszer elmondtam neki, hogy Mozilla Firefox a jobb). Rendszergazda én leszek, jelszóval, ő pedig használja a saját fiókját, a D-re pakolom át a cuccait. Tényleg lehet valami 0-ik napi MS biztonsági rés. Kaspersky eddig nem talált semmit, remélem, rendben lesz.
2010. aug. 2. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
attól hogy valamiér pénzt adsz az nem azt jelenti hogy jobb is,amúgy én is eset-et használok és tutira nem jött be semmi
2010. aug. 2. 22:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha már fizetett érte, megvehette volna a Kasperskyt is. Nem mondom, hogy a megvett ESS xar, mert nem az, azt sem mondom, hogy Kaspersky IS-en nem jutnak át dolgok, de ha már fizetek érte, csak a legjobbat venném meg. IE8 meg... hadd ne kommentáljam, tele van biztonsági résekkel. A haverod jobban figyelhetett volna, fél perc az életéből - még talán annyi se - hogy a letöltéseken még 1x átküldje a vírusírtót, Malwarebytest pedig nem véletlenül ajánlja mindenki a vírusírtók mellé kiegészítőnek. Tökéletes védelem persze nem létezik, a felhasználón múlik döntő részben, kap-e vírust vagy nem. Ha pedig a haverod nem ért hozzá, akkor jobb is, hogy nem engeded rá rendszergazdai jogokkal mindenre, mert abból sok jó nem lehet. Ez után talán hallgatni fog rád, Firefox kiegészítők közül pedig egy wot-ot kellene még rádumálni, az kiszűri a fertőzött helyeket.
2010. aug. 3. 00:03
 14/16 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

22 30: Nagyon köszönöm, így fogom beállítani a jogosultságot, most pipa rám, pedig nem én töltöttem le IE8-al valamit (azt ezerszer elmondtam neki, hogy Mozilla Firefox a jobb). Rendszergazda én leszek, jelszóval, ő pedig használja a saját fiókját, a D-re pakolom át a cuccait. Tényleg lehet valami 0-ik napi MS biztonsági rés. Kaspersky eddig nem talált semmit, remélem, rendben lesz."

Szivesen. Egyébként ma éjjel jön le a MS frissítés a szokásos 2. kedd éjjel helyett, a .lnk sérülékenység miatt. Ha ennyire komolyan veszik, akkor van/volt mitől aggódni.

2010. aug. 3. 00:22
 15/16 anonim válasza:
AZ XP-re is figyelj! Pár hete olvastam, hogy a Microsoft már csak az sp3-as XP-hez ad ki frissítéseket; nehogy pár hét múlva egy sp2 frissítéshiánya miatt bukjon ismét minden.
2010. aug. 3. 10:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az övé Windows XP SP3, néhány hónapja frissitettem neki. A laptopja ma még marad, tesztelem. Visszapakoltam rá az ESS-t, mint kiderült, annak a beállításaiba is belenyúlt (Tűzfalat interaktívra állította, sajnos Hozzáértő módban ment). Most már semmibe nem fog tudni. Úgy látszik, nincs a laptoppal komolyabb gond (nem kell újrarakni). Minden segítséget nagyon köszönök.
2010. aug. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!