Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet lezárni a billent...

Hogyan lehet lezárni a billentyűzetet?

Figyelt kérdés

Ha egyáltalán lehet...

Laptopom van, szóval a billentyűzet kihúzása nálam nem opció. Macska tartó lettem és a macsek fel van engedve az asztalra. Néha átsétál a billentyűzeten, vagy ráfekszik. Kerestem neten erre megoldást, csak úgy tűnik béna lehetek, nem találtam. Hátha itt kapok rá valami tippet/billentyűparancsot/beállítást.

Olvastam a Win + L megoldást, oké, hogy akkor kilépek a kezdőképernyőre, de kíváncsi vagyok, van e megoldás arra, hogy csak a billentyűt zárom le.

2020. júl. 14. 13:11
 1/2 anonim válasza:

Ezeket találtam (angolul vannak, szólj ha kérsz segítséget fordítással):

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha ezek közül egyik sem nyújtott megoldást, érdemes keresni egy olyan, külön alkalmazást, ami szoftveresen ki-be tudja kapcsolni a billentyűzetet. Ezeknél viszont fontos, hogy a letöltésük előtt megbizonyosulj a megbízhatóságukról, illetve hogy valóban működnek-e rendesen.

Sok szerencsét :)

2020. júl. 14. 13:47
 2/2 coopper ***** válasza:

Szia.

Nézd meg ezt, talán segit : [link]

Sok sikert. Üdv.

2020. júl. 17. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!