A Yandex Cloud, Degoo, Mega, Samsung Cloud, Xiaomi Cloud biztonságosak?
Yandex Cloud hány GB add ingyen?
A Mega még mindig azt csinálja be regisztrálok és ha letellenek az ajánlatok akkor 15 GB lesz örökre?
Régen ezért töröltem magam.
Telefonon Xiaomi Cloud-ot használok mert gyártó is Xiaomi, gépen meg Google Drive meg Google Fotókat korlátlan a képeknek és filmeknek, OneDrive-t nem szeretem mert csak 5 GB tárhelyet add és elég sokszor gond van vele szinkronizálási problémák stb, de sok cikk ír róla, Skype-l is sok gondok vannak igazából az egész Microsoft szolgáltatásával, és így inkább ott is töröltem magam.
Samsung felhőt nem tudom mennyit add ingyen.
"Ha titkosítanám nem érném el telefonon"
Példának okáért a Cryptomator elérhető IOS-re
és Androidra
is.
"meg akkor nem járna korlátlan tárhely"
Ez van. Valamiért valamit.
Illetőleg tessék elfelejteni az "ingyen" meg "korlátlan" szavakat.
A közgazdaság első számú törvényei között van, hogy "nincs ingyenebéd". Valakinek valahol valamivel fizetnie kell.
A bónuszok lejárnak akkor csak 15 GB ingyen tárhelyem lesz?
Mondjuk én feltöltők 20 GB-nyi filmeket és lejárnak a bónuszok akkor törlődnek azok a filmek amik 15 GB-n túl vannak?
Régen így volt legalább is.
pCloud, Box, Dropbox, Vélemény?
Ha jól hiszem itt vannak fájl méretbe is korlátozások.
Pár hetente újra és újra és újra megkérdezed ugyanezeket. Van értelme bármit írni neked, amikor úgysem veszel figyelembe semmit, és legközelebb ismét megkérdezed? Nem tartom számon, de nagyjából 30-as nagyságrendben láttam már tök ugyanilyen kérdéseket, gyanúsan ugyanabban a megfogalmazásban és tartalommal.
Olvasd el az oldalak felhasználási feltételeit, és cselekedj aszerint. Ha azzal ellentétes tevékenységet végzel, számolj a következményeivel.
Más azt mondta hogy ilyent nem tenne hogy ki tiltanának, ezért nehéz most kinek higgyek.
Akkor át gondolom mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!