Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ki használ MBAM-ot? Mennyit...

Ki használ MBAM-ot? Mennyit talál a "fő" vírusirtó után?

Figyelt kérdés

Így lehet egyénenként talán a legjobban felmérni, hogy melyik av megfelelő nekünk, hogyha megnézzük, a Malwarebytes' Anti-Malware mennyit talál.

Nálam eddig 0, de nem rég használom, még csak kétszer futott. Ja és egyébként is csak 2 trójai akart bejönni hosszú idő alatt.

2010. aug. 2. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Én Avastot használok, de azon lusta vagyok teljes keresést csinálni időhiány miatt (na meg, mert a teljes keresés bűn lassú :S), csak gyorsat szoktam lefuttatni és azt is ritkán. Ezért is raktam fel MBAM-t, mivel az jóval gyorsabb, első futáskor talált is 64 kártevőt a gépben, ez talán még az előző vírusírtók maradéka lehetett, mivel azóta kártevőmentes a gépem.
2010. aug. 2. 13:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Nálam az avast teljes keresés 45 perc. De ezen a gépen még az elején a 4.8-as volt, na az meg fél óra alatt járt végig (jó akkor kb. fele ennyi adat volt mondjuk). Ja, a MBAM is 45 perc körül mozog.

64?? Miután talált ennyit? És az avast akkor se talált semmit? Mert az érdekes lenne... Ha 64-et átenged.

2010. aug. 2. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem avast után a malwi mindig rengeteget lelt trójait és egyéb nyalánkságot azelőtt..
2010. aug. 2. 14:05
 4/9 stell-1 ***** válasza:

Üdv

Ezt a kérdést így nem lehet feltenni,,mivel a Malwarebytes egy speciális Malware kereső és az adat bázisát rögtön frissítik,a vírusirtó fórumokról [ezert lehet,van többször hamis találata.].A vírusirtók adat bázisát többnyire akkor frissítik és avval a vírussal ami mar igen elterjed.Pld.-ul ugyanaz a helyzet a combofixel,,ha találok új vírust a combofix naplójában,akkor rögtön küldöm a combofix szerzőjének,és o be teszi az adatbázisába.Tehát ilyen hogy Avast,NOD-stb ez jobb,az jobb nem létezik,mivel naponta százával jőnek az új vírusok,és meg bekerül a Vírusirtók adat bázisába eltelik egy Kiss idő.Egyszer az Avast adatbázisába hamarabb kerül be az új vírus,egyszer a NOD-e ba,egyszer a kasperskybe,,tehát ez biznisz és a Vírusirtó cégek nem adjak át az új vírusok adatbázisát egymásnak.Minden rendes Vírusirtóban van olyan hogy Heuristika-ha ez bekapcsolódik akkor megtalálja a legújabb vírussókat,,de itt nagyon fen áll a veszéj hogy teljesen legalis fajlt is virusnak nezheti,ezert ezt a modszert csak szakertonek alyanlom hasznalni.

2010. aug. 2. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem az avast gyorskeresés kb 45 perc, a teljes több óra, és annyit nem tudok rászánni :S MBAM-ot meg mélyebbre engedtem, ezért találhatott annyit, de ezek inkább csak adware-k voltak, semmi komolyak, a nagyját az Avast megtalálta, és az sem kizárt, hogy előző vírusírtók maradéka, mivel többet kipróbáltam.
2010. aug. 2. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
És az sem elhanyagolandó, hogy azóta tiszta a gép, pedig többször végigküldtem rajta MBAM-ot. Előző és egyben első voltam, ez lemaradt.
2010. aug. 2. 14:50
 7/9 A kérdező kommentje:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:49

Csak a sebesség csekkolása érdekében indítottam el egy teljes keresést, és 34 perc alatt végzett, "vallomása" szerint 100 GB adatot, és 218220 fájlt valamint 22439 mappát átvizsgálva.

2010. aug. 2. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem MBAM 40 perc alatt végzett egy teljes vizsgálattal, és nem talált semmit.

Avast5 és Comodo tűzfal van fent.

2010. aug. 2. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy veszélyes trójait, ESS után, a guta üt meg miatta. ESS-t féláron vettem, nem crack.
2010. aug. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!