Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez milyen sms, és miért...

Ez milyen sms, és miért kaptam? Spamként jelezte a teló.

Figyelt kérdés

[link]

Miért kaptam? Nincs gond ugye?

Nem is értem miért kaptam, nem töltögetek le összevissza semmi appot.

2020. jún. 28. 23:52
 1/5 anonim válasza:
33%
Csak egy random reklám. Ne válaszolj, még a végén emelt díjas szám, vagy rosszabb.
2020. jún. 29. 00:06
 2/5 A kérdező kommentje:

És miért kapom?

Nekem ez új, hogy sms-ben zargatnak reklám ügyben.

2020. jún. 29. 00:08
 3/5 anonim válasza:
68%
Valóban nem gyakori, nem biztos hogy reklám, lehet hogy prank, akármi. Azt mondom ne nyisd meg, bár ha https-es (a lényeg hogy van a végén "s" ami a security-t jelenti) akkor kicsi az esély hogy valami vírus. Fogalmam sincs miért kapod.
2020. jún. 29. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Amúgy összesen 10 másodperc volt rákeresni a telefonszámra: [link]

Előbb használd a google-t mielőtt kérdezel, és okosabb leszel mint hinnéd :)

(a hozzászólásokba nagyon ajánlott beleolvasni)

2020. jún. 29. 00:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez érdekes. Amúgy nem mentem rá.

De akkor sem értem, miért kaptam. Nagyon kevés, kb. 0 dologra vagyok felregisztrálva, nem értem honnan szerezhették meg a számom. Meg kik?!

És az is érdekes, hogy ismerős volt a szám, és írják is kommentben,hogy ez valami központi magyar telefonszám vagy mi, ahonnan sok app kódja, megerősítése is jön.

Fura.

2020. jún. 29. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!