Bérlek egy Windows VPS-t. Amin egy szervert fejlesztünk egy játékhoz de ez lényegtelen. A fejlesztőmet kirúgtuk majd azt mondta hogy: "Akk toroljem a szerot? Csak mert hozza adtam a maccimem a szerogephez es nem ker jelszot :)" Tud e ilyet csinálni?
miért ne tudna.
vigyázni kell az ilyen fickókkal... ha bosszúszomjasak akkor nagyon be lehet szaladni a f.szerdőbe.
Sajnos bosszút tud állni, mivel mindent ő állított be, és mindenhez van hozzáférése, de ez elég undorító dolog. Kell valaki keresni, aki ért hozzá, és mindent át tud benne írni.
Volt, hogy én is bizonyos okok miatt ott hagytam egy oldalt, az is VPS szerverről ment, és mindent én csináltam nekik. Azon ráadásul én ingyen dolgoztam, de ennek ellenére otthagytam nekik mindent amit megcsináltam. Soha nem jutott ilyen eszembe, hogy a jelszavakkal visszaéljek vagy letöröljem az ingyen megcsinált munkám, aki ilyent csinál, az nem való fejlesztőnek! Személyes okok miatt szálltam ki a projektből, de én csak adtam nekik és semmit sem kértem érte, mégis mindennek lehordtak, amikor kiléptem. Vannak ilyen emberek sajnos.
Át kell benne mindent írni, ha ennyire nem korrekt fejlesztőt találtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!