Hogyan lehet titkosítani a számítógépek IP-címét?
#8, #10-nek:
"Ha te igazán hatékonyan titkolni akarod az IP-det, az azt fogja jelenteni, hogy a gépeddel semmi nem fog tudni kommunikálni."
Kb idáig volt értelme annak amit összehordasz.
Javaslom hogy tanulj: [link]
Nem is tudom hogy mit gondoljak valakiről aki 8 pontban felsorolva oktatja ki a kérdezőt úgy, hogy eközben már az elején kiderül hogy fingja sincs arról amiről beszél!
Szereplési vágyad van? Elismerésre vágysz?
Akkor süketelés helyett csinálj valamit ami elismerésre méltó!
#11 vagyok:
Megkérnélek, hogy ne állj neki vitatkozni semmiben.
Példának okáért nem fogom olyannal megvitatni egy másod-fokú egyenlet megoldását, aki már a szorzótáblával sincs tisztában!
"A pusztán IP-címek alapján azonosítók viszont ezt a tényt nem hajlandók tudomásul venni. Menten elzárkóznak többek bejelentkezésétől, akik ugyanarról a gépről akarnak nekik írni. Ezek szerint az IP-címmel ér véget az igazi szólásszabadság?"
Mondanál egy példát. Mert nem nagyon értem amit mondasz. A Debreceni Egyetemen például van vagy 8000 oktató és hallgató, és soha nem hallottam még, hogy valaki valahova nem tudott csatlakozni, vagy bejelentkezni. Holott mindenki ugyanazon az IP címen, a tűzfal külső publikus IP-jén látszik a külvilág felé. Mind a nyolcezer gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!