Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit tegyek ha ilyen emailt...

Mit tegyek ha ilyen emailt kaptam?

Figyelt kérdés
Citromailra kaptam, egy üzenet hogy utáljak bitcoint. az emailt a saját emailomrol kaptam.az email aktivalodott. Mit tegyek az volt benne hogy megvan neki minden személyes adat, telefonszám stb.
2020. máj. 31. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Röhögd ki.
2020. máj. 31. 20:38
 2/8 belapus ***** válasza:
100%
Az utóbbi időben a szolgáltató többször jelezte belépéskor, hogy saját címről érkező zsarolólevelek jelenhetnek meg.Törölni kell őket.Ha véletlen megnyitod, ne kattints semmire.
2020. máj. 31. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén... Honnan legyen meg nekik szerinted? 😂
2020. máj. 31. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kamu az egész. Ha esetleg a jelszavadat is megírják, az csak egy régi adatszivárgásból van meg és ha megváltoztatod, nincs gond.

Sose utalj nekik pénzt!

2020. máj. 31. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Utalj bitcoint magadnak. Mi mást tennél? Ezek szerint saját magadat törted fel úgy, hogy nem emlékszel rá.
2020. jún. 1. 02:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a zsaroló levelek igen népszerűek lettek, mivel olcsó kivitelezni, és ha csak 1% -a utal, már is 100% -os a profit.
2020. jún. 1. 04:08
 7/8 Alex Fly ***** válasza:
100%
Szerintem töröld ki, ne tárolj szemetet a tárhelyeden...
2020. jún. 1. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Amugy használj gmailt vagy valami jobb szolgáltatót. A citromail freemail ma már nagyon gáz..
2020. jún. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!